Yurtiçi, Aras, PTT kargo 2020 çalışma saatleri!

Hafta sonu kargolar için çalışma durumunun olup olmadığı merak ediliyor. Ürün alım ve iade işlemleri hız kazanmış durumda. Vatandaşlar ise hafta sonu ve bilhassa cumartesi günü kargolar çalışıyor mu? sorusunun yanıtını araştırıyorlar.

Hafta sonu kargolar çalışıyor mu? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından her hafta neredeyse düzenli bir şekilde araştırılıyor.  Hafta içi kargo işlerini halledemeyenler konuyu yakından takip ediyorlar. Yurtiçi, Sürat, Aras, MNG kargo çalışma saatleri haberimizin içerisinde yer alıyor.

HAFTA SONU KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

Kargoların hafta sonu çalışıp çalışmama durumları her kargo firmasının çalışma prosedürüne göre değişiklik gösteriyor. 

MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Açılış Saati: 08.30

Kapanış Saati: 18.00

Cumartesi günleri ise 08.30-15.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

MNG Kargo web sitesi ve mobil uygulamasında yer alan “Kurye Çağır” alanından, şubelerimizden ve Çağrı Merkezi üzerinden yapabileceğiniz alım talebiniz ile adresinize yönlendirilecek olan kuryemiz adresinize gelir ve yetki belgesini göstererek kargonuzu teslim alır.

Kargo teslimi için kuryemiz size “Ambar Tesellüm Fişi” verir. Ambar tesellüm fişi üzerinde yazılı numara ile kargolarınızı takip edebilirsiniz.

Pazar ve Cumartesi günü hariç haftanın tüm günleri saat 15:00’a kadar alım talebinde bulunabilirsiniz.

Cumartesi günleri saat 12:00’a kadar alım yapılmaktadır. Adresten Alım saatleri şube çalışma zamanlarına göre farklılık gösterebilir.

Ayrıntılı bilgi edinmek için en yakın şubemize gidebilir veya 0850 222 06 06 numaralı telefonumuzdan Müşteri Hizmetlerimizi arayabilirsiniz.