Yasak saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Sokağa çıkma yasak saatleri değişti mi?

Türkiye 1 Haziran'dan sonra yeni bir döneme girerken yeni kararların nasıl olacağı tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Dün gerçekleştirilen kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yeni kararları açıkladı. Bu kapsamda tüm vatandaşlar yasak saatlerinde bir esneme olup olmayacağını araştırıyorlar. Hafta içi yasak saatleri değişti mi? Yeni yasak saatleri nasıl oldu? sorularının yanıtları herkesin gündeminde..

1 Haziran sonrası yeni normalleşmenin nasıl olacağı tüm vatandaşlar tarafından heyecanla bekleniyordu. Vaka sayılarının 7 binlere düşmesinin ardından hangi kısıtlamaların kaldırılacağı hangilerinde esneme olacağı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Hafta içi yasak saatleri değişti mi? Yeni yasak saatleri nasıl oldu? gibi soruların yanıtları tüm vatandaşların merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

HAFTA İÇİ YASAK SAATLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Haziran ayı boyunca sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecektir.

"Bu sınırlama hafta sonu cumartesi 22.00 ile pazartesi sabahı 05.00 arasında, yani pazar gününün tamamını da kapsayacak şekilde uygulanacaktır.

Temmuz ayında bu kısıtlama süreleri ve günleri, vaka ve vefat sayılarındaki değişime, aşılamada kat edilen mesafeye göre yeniden belirlenecek.

81 ile gönderildi! İşte yeni normalleşme kuralları

Yasaklar kalktı mı? 1 Haziran sonrası nereler açılacak, yeni kararlar neler?

Nargile kafeler açılacak mı? 1 Haziran sonrası Nargile yasağı bitecek mi?

Yarın okullar açılacak mı? 1 Haziran son dakika okullar açıldı mı, yüz yüze eğitim başlıyor mu?

İnternet kafeler açıldı mı? İnternet kafeler 1 Haziran'da açılacak mı?