Gerçek Buz Lazer ile Güvenli Lazer Epilasyon

Uzun yıllardır hem kadınlar hem de erkekler istenmeyen tüyler için lazer epilasyondan yararlanmaktadır. Lazer epilasyon yöntemleri arasında öne çıkan Buz Lazer ağrısız olması ile biliniyor. Etkili ve kalıcı sonuçları, ağrısız ve konforlu olması ile günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olarak dikkat çekiyor.

Günümüzde Buz Lazer o kadar popüler hale geldi ki, ne yazık ki hiçbir güvenlik kaydı olmayan cihazlar da Buz Lazer adıyla lanse ediliyor. Bu sahte Buz Lazer cihazlarına karşı dikkatli olmak gerekiyor. Aksi halde hem sonuç almak mümkün olmuyor hem de ciltte kalıcı hasar meydana gelebiliyor.

Güvenli Lazer Epilasyon Yaptırmak İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Lazer epilasyon 1997 yılında FDA onayı almış güvenli bir uygulamadır. 1997 yılından günümüze uzun yıllardır güvenle uygulanmaktadır. Uzmanlar, lazer epilasyonun mutlaka FDA onayına sahip cihazlarla ve eğitim almış uzman kişiler tarafından uygulanması gerektiğinin altını çizmektedir. Çünkü, lazer epilasyon tecrübesiz ellerde tehlikeli olabilir. Ciltte yanıklar, cilt renginde kalıcı değişiklikler, leke ve yara izleri oluşabilir. FDA onayı olmayan ve uluslararası standartlarda üretilmeyen cihazlar ile sonuç almak bir hayli güçtür. Ayrıca bu cihazlar ciltte istenmeyen etkilere neden olabilmektedir.

Lazer epilasyona talep arttıkça lazer epilasyon merkezleri de aynı hızla çoğalıyor. Merdiven altı tabir edilen yerlerde hijyenik olmayan koşullarda çok ucuz fiyata lazer epilasyon yapıldığını duyuyoruz zaman zaman. Biraz araştırınca bu yerlerde kullanılan cihazların lazer bile olmadığını dolayısıyla aslında lazer epilasyon yapmadıkları ortaya çıkıyor. Bu yerlerde uygulama yaptırdıktan sonra hiçbir sonuç alamayarak parası boşa giden ve hatta cildinde kalıcı hasar oluşan mağdur bir sürü kişi ortaya çıkıyor.

Buz Lazer tüm cilt tiplerinin (bronz ten dahil) lazer epilasyonunda FDA onayına sahip güvenli bir sistemdir. Hakkında birçok klinik çalışma mevcuttur ve bu çalışmalar güvenli, etkili ve kalıcı lazer epilasyon yaptığını kanıtlamaktadır.

Sahte Buz Lazer Cihazlarına Dikkat!

Buz Lazer ailesi Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşuyor. Her üç cihaz da Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlıdır. Sadece bu üç cihazı tanımlayan Buz Lazer patentli bir marka. Patentli teknolojileri ile günümüzde mümkün olan en kapsamlı lazer epilasyonu sunuyor. Buz Lazer seksenden fazla ülkede uygulanıyor. Patentli teknolojilere sahip Buz Lazer ağrısız ve konforlu bir lazer epilasyon sunuyor. Güvenli, etkili ve kalıcı lazer epilasyonu konforla birleştiren Buz Lazer, uygulandığı tüm ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi. Bu nedenle haliyle çok fazla taklit ediliyor.

Merdiven altı tabir edilen yerlerde lazer bile olmayan cihazların Buz Lazer olarak pazarlandığına şahit oluyoruz. Bu tarz yerlerde genellikle bitiş garantisi vererek uygulamalar yapılıyor. Hiçbir güvenlik kaydı olmayan bu sahte cihazlardan sonuç almak mümkün olmadığı gibi sağlığı da tehdit ediyorlar.

Patentli bir marka olan Buz Lazer kimi zaman da buzlu lazer, buzlu başlık gibi isimlerle taklit ediliyor. Bu küçük kelime oyunları ile Buz Lazer algısı yaratılmak isteniyor. Bu cihazlara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Gerçek Buz Lazer kullanan merkezlere www.buzlazer.com linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu liste sürekli güncel tutuluyor. Gerçek Buz Lazer kullanmalarına rağmen cihaz bakımlarını zamanında yaptırmayan veya orijinal yedek parça kullanmayan merkezler listede yer almıyor. Buradaki amaç; periyodik bakımları zamanında yapılmayan cihazların soğutma performansındaki azalmaya karşı tüketiciyi korumak. Orijinal yedek parça kullanılmaması durumunda da cihazın performansı düşebileceği için listede bu merkezlere yer verilmiyor. Tüketiciyi korumak amaçlı yapılan bu uygulama Buz Lazer markasının da değerini arttırıyor. Artan müşteri mutluluğu artan Buz Lazer talebiyle karşılık buluyor.

Buz Lazer ile Güvenli ve Konforlu Lazer Epilasyon

Yukarıda Buz Lazer'in çok fazla taklit edildiğinden ve sahte Buz Lazer cihazlarından bahsettik. Peki, Buz Lazer neden bu denli çok tercih ediliyor? Cevabı burada...

Buz Lazer dünyanın önde gelen lazer firmalarından Alma Lasers tarafından üretiliyor. Uluslararası standartlarda üretilen Buz Lazer patentli teknolojilerle donatılmış bir sistem. Buz Lazer, patentli SHR (Super Hair Removal) tekniği ile uygulanıyor. Tek tek lazer atışları yerine tedavi başlığı cilt yüzeyinde masaj yapar gibi hareket ettiriliyor. Bu yöntemde kıl kökleri kademeli ısıtılıyor ve dolayısıyla yoğun lazer ısısı hissedilmiyor. Adeta masaj yaptırıyor hissiyle lazer epilasyon yaptırmak hasta memnuniyetini arttırıyor. Patentli Ice Teknolojisi ile cilt -3 dereceye kadar soğutuluyor. Tedavi başlığı cilde temas ettiğinde buz gibi serinlik hissediliyor. Bu serin his tüm uygulama süresince devam ediyor ve cilt sürekli serin tutuluyor. Lazer ısısı yerini buz gibi serin bir hisse bırakıyor ve lazer epilasyon ağrısız bir şekilde tamamlanıyor.

Buz Lazer bronz tenlerde de güvenli olduğu için yaz aylarında lazer epilasyon yaptırmak mümkün oluyor. Esmer tenlerde ve bronz tenlerde ağrısız, acısız, cilt yanığı ve leke riski olmadan lazer epilasyon yaptırabilmek büyük avantaj sağlıyor.

Buz Lazer üç dalga boyuna (Alexandrite, Diyot, Nd:YAG) sahip olduğu için kılın tüm anatomik yapılarını etkileyebiliyor. Dolayısıyla ince kıllarda da etkili sonuçlar alınıyor. Yüz bölgesindeki ayva tüylerini aktive etmemesi de tercih edilme nedenleri arasında yer alıyor. Erkek lazer epilasyonunda da çok tercih edilen Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor.

Ankara Lazer Epilasyon veya diğer Buz Lazer klinikleri için web sitemizi ziyaret edip, yaşadığınız şehri seçerek size en yakın kliniğin iletişim bilgilerine ulaşıp, detaylı bilgi ve lazer epilasyon fiyatı alabilirsiniz.