Genç ve başarılı sunucu Melissa Bağcı: Hayalim siyasi liderleri yayında buluşturmak

Siyaset programı “Akılda Kalsın”ın sunucusu Melissa Bağcı, hedefini açıkladı: “Türkiye'deki tüm siyasi parti liderlerinin katılacağı bir yayının moderatörlüğünü üstlenmek, en büyük hayalim.”dedi.

Pazar günleri Beyaz TV'de ekrana gelen "Akılda Kalsın" programının sunuculuğunu üstlenen Melissa Bağcı, bugüne dek Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a, Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen'den, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'e kadar birçok siyasi ismi stüdyoda ağırlayarak büyük ses getiren yayınlara imza attı.

"TÜM PARTİ LİDERLERİNİ AYNI PROGRAMDA AĞIRLAYACAĞIM BİR GÜN GELECEK, BUNU BİLİYORUM."

Başarılı moderasyonuyla dikkat çeken Melissa Bağcı, mesleğine dair büyük bir hayali olduğunu söyledi. Genç sunucu, siyasi liderleri özel bir yayında buluşturmayı hedeflediğini açıkladı:

Çocukluk yıllarımdan bu yana en büyük hayalim başarılı bir haber sunucusu olmaktı. Siyaset hep ilgi alanımdaydı. Eğitim hayatıma bu isteğim doğrultusunda yön verdim ve şimdi hayalini kurduğum mesleği yapıyorum. Mesleğime yönelik bir hayalim daha var; Türkiye'deki tüm siyasi parti liderlerinin katılacağı bir yayının moderatörlüğünü üstlenmek. Televizyon tarihine geçecek böyle özel bir yayının bir parçası olmak, sanırım tüm meslektaşlarımın hayalidir. Ancak ben bu hayal için var gücümle çalışıyor o günün en yakın zamanda Türkiye'de televizyon yayıncılığında tarihe geçeceğine inanıyorum.

"BU MESLEĞE HAYATIMI ADAYACAĞIM."

Yaptığı işi çok sevdiğini ve uzun yıllar sektörde kalıcı olmak istediğini ifade eden Melissa Bağcı:

Bu mesleğe gönül verdim. Uzun yıllar boyunca hafızalarda yer edinmek ve seyircimizin gönlünü kazanmak için elimden geleni yapacağım. Bana güvenen, Beyaz Tv genel yayın koordinatörüme ve Yayın planlama sorumluma aynı zamanda tüm izleyeyicilerimize de teşekkürlerimi sunarım.