Brownie tarifi ve malzemeleri! Gelinim Mutfakta Brownie nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta Brownie tarifi ve malzemeleri Seda Sayan tarafından açıklandı. Kanal D'de ekrana gelen yapımda lezzetli tarifler deneniyor. Gelinim Mutfakta Brownie nasıl yapılır? sorusu gündeme geldi. Kanal D'de yayınlanan programda her gün lezzetli tarifler deneniyor.

Gelinim Mutfakta Brownie tarifi ve malzemeleri belli oldu. Bugün gelinler lezzetli bir Brownie yaparak puanları topluyor. Kanal D'de yayınlanan yarışmada heyecanlı anlar yaşanıyor. Bugün büyük final ile bir isim 5 altın bilezik kazanacak. Peki, Gelinim Mutfakta Brownie nasıl yapılır?

GELİNİM MUTFAKTA BROWNİE MALZEMELERİ NELER?

4 yumurta

1 su bardağı sıvı yağ

2 su bardağı şeker

2 su bardağı süt

1 paket kakao

1 paket vanilya

1 paket kabartma tozu

2 su bardağı un

GELİNİM MUTFAKTA BROWNİE NASIL YAPILIR?

Kabartma tozu ve un dışında kalan bütün malzemeleri çırpma kabına alalım. 5 dakika boyunca mikserle özleşene kadar karıştıralım. Karışımdan 1,5 su bardağı alıp ayıralım. Sos olarak kullanacağımız harcı ayırıp kabartma tozu ve unu ekleyip çırpmaya devam edelim. 3 dakika kadar çırptıktan sonra kek hamurumuz hazır.

Büyük boy kare bir tepsi içerisine kek hamurunu boşaltalım.

Önceden ısıtmış olduğunuz 175 derecelik fırında 30 dakika pişirin. Kekin orta kısmına elinizle bastırıp eğer halen pişmemişse ısıyı düşürüp pişirmeye devam edin.

Fırından çıkınca sıcak kek üzerine çatalla farklı yerlerine 8-10 tane delikler açın. Sonra üzerine ayırdığınız karışımı dökün.

Kekimiz soğuyunca Hindistan ceviziyle süsleyerek servis edin.