Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır, nereden alınır? Geleceğe Nefes Ol fidan bağışı nasıl yapılır?

Birçok ilde yaşanan orman yangınlarının ardından fidan bağışı kampanyaları gündeme geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın geçtiğimiz yıllarda başlattığı Geleceğe Nefes Ol kampanyası ile fidan sahiplendirme yeniden yapılabilecek. Ormanları yeniden yeşertmek isteyen tüm vatandaşlar Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? Geleceğe Nefes Ol fidan bağışı nasıl yapılır, ne kadar? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm detaylar...

Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınları ile mücadele etmeye çalışıyor. Yangının verdiği tahribatın ardından, milyonlarca vatandaş fidan sahiplenmek ve ormanlarımızı yeniden yeşertmek istiyor. Bu kapsamda, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın geçtiğimiz yıllarda başlattığı Geleceğe Nefes kampanyası yeniden öne çıktı. Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? Geleceğe Nefes Ol fidan bağışı nasıl yapılır, ne kadar? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler..

GELECEĞE NEFES KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR?

Geleceğe Nefes Ol kampanyasına katılım sağlamak için https://gelecegenefes.com/ adresine giriş yapmanız gerekiyor. Fidan bağışı ekranından işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI İÇİN TIKLAYINIZ

FİDAN BAĞIŞI ÜCRETLİ Mİ?

Tarım ve Orman Bakanlığı Geleceğe Nefes Ol Kampanyası'na katılım için her 1 adet fidanın ücretli olduğunu bildirdi. 1 Fidan Bağış Bedeli 10 TL'dir.