Galatasaray, Fenerbahçe maçı

Galatasaray, Fenerbahçe kupa maçı için artık geri sayım başladı. Saat 21.15'te başlayacak bu önemli karşılaşma ATV ekranlarından canlı olarak futbol severlere ulaşacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası'nda zorlu bir maça çıkıyor. Bu dev derbi saat 21.15'te ATV'de şifresiz olarak ekrana gelecek. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak sarı-kırmızılar, UEFA'dan aldığı 1 yıllık men cezasını çekmek için finali kazanmak zorunda. Fakat sezonun geri kalan zamanına bakıldığı zaman Fenerbahçe favori gösterildi. 1962 yılından itibaren oynanmaya başlayan Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Fenerbahçe 25 kez mücadele etti. Bu maçlarda 11 kez sarı-kırmızılılar sahadan galip ayrılırken, 5 kez de sarı-lacivertliler rakibini mağlup etmeyi başardı. 

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, Galatasaray-Fenerbahçe maçını ATV'den canlı yayınla izleyebilecek. 

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - Fenerbahçe Türkiye Kupası Finali perşembe akşamı 21.15'te başlayacak.

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI 11'LER

FENERBAHÇE: Fabiano Ribeiro, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Volkan Şen, Luis Nani, Robin van Persie.

TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

GALATASARAY:  Muslera, Sabri Sarıoğlu, Denayer, Hakan Kadir Balta, Carole, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Sneijder, Yasin Öztekin, Podolski

TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink

GALATASARAY'DA HEDEF AVRUPA'DAN MEN CEZASINI BU YIL ÇEKMEK

Teknik direktör Riekerink; "Fenerbahçe maçı bizim için büyük bir fırsat. Sahaya çıkıp ne kadar kaliteli oyuncular olduğunuzu göstereceksiniz. Hem Avrupa Kupaları için bu maçı kazanmalıyız hem de taraftarlarımızı mutlu etmeliyiz" sözleriyle derbi öncesi oyuncularını motive etmeye çalıştı. 

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'DEN 840 MİLYON LİRALIK FİNAL

Fenerbahçe ile Galatasaray Türkiye Kupası finalinde bu akşam karşı karşıya gelecek. İki takımın toplam piyasa değeri 255 milyon euroyu (840 milyon lira) buluyor. Fenerbahçe'nin toplam piyasa değeri 152,8 milyon euro iken, Galatasaray'da bu rakam 102,6 milyon euro...

GALATASARAY FENERBAHÇE KUPADA 26. KARŞILAŞMA

1962 yılından itibaren oynanmaya başlayan Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Fenerbahçe 25 kez mücadele etti. Bu maçlarda 11 kez sarı-kırmızılılar sahadan galip ayrılırken, 5 kez de sarı-lacivertliler rakibini mağlup etmeyi başardı. 9 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

GALATASARAY FİNALDE FENERBAHÇE'YE GEÇİT VERMİYOR

Ziraat Türkiye Kupası'nın 53 yıllık tarihinde Galatasaray ile Fenerbahçe daha önce 4 kez finalde karşı karşıya geldi. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar, rakibine şans tanımadı ve 4 kupayı da ezeli rakibini geçerek müzesine götürdü. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında finalde oynanan karşılaşmalar şöyle:

1962-1963 sezonu

Galatasaray: 2 - Fenerbahçe: 1

Fenerbahçe: 1 - Galatasaray: 2

1964-1965 sezonu

Fenerbahçe: 0 - Galatasaray: 0

Galatasaray: 1- Fenerbahçe: 0

1995-1996 sezonu

Fenerbahçe: 1 - Galatasaray: 1

Galatasaray: 1 - Fenerbahçe: 0

2004-2005 sezonu

Galatasaray: 5 - Fenerbahçe: 1

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİ ORANLARI AÇIKLANDI

İddaa risk yönetimi perşembe akşamı Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin iddaa oranlarını açıkladı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 5. kupa finali randevusu olacakt zorlu 90 dakikada Sarı-Lacivertli ekip favori olarak gösterildi.

FENER FAVORİ GÖSTERİLDİ

Galatasaray'ın, Avrupa Kupaları'na katılım hakkı kazanabilmek için tek seçeneği olan finalde, geride kalan sezon performanslarına bakılarak Fenerbahçe favori gösterildi.

ORANLAR BELLİ OLDU

Vitor Pereira'nın öğrencilerinin galibiyetine 1.75 oran açıklandı. Galatasaray'ın galibiyet oranı ise 3.00 olarak belirlendi. Ezeli rakiplerin beraberlik ihtimaline verilen oran ise 3.30. Karşılaşmanın üst bitmesi (Toplam 3 gol ya daha fazlası) halinde bahisçiler, 1.5 katı oranında ikramiye kazanacak. Alt (Toplam 3 golden az) seçeneğinin oranı ise 1.80.

GALATASARAY FENERBAHÇE KUPA MAÇI DETAYLARI 

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, Antalya'dan ve il dışından gelen Galatasaray taraftarlarının stadyumun kuzey tarafında (Meltem Mahallesi) oluşturulacak dış bariyerlerde gerekli arama ve bilet kontrolleri yapıldıktan sonra stada alınacağı bildirildi.

 
Fenerbahçe taraftarlarının ise stadyumun güney tarafında (Sakıp Sabancı Bulvarı - Atatürk Kültür Merkezi - Cam Piramit) oluşturulacak dış bariyerlerde gerekli arama ve bilet kontrolü yapıldıktan sonra stada alınmaya başlanacağı kaydedildi.
 
Antalya İl Spor Güvenlik Kurulunun verdiği karara göre müsabakayla ilgili alınan genel güvenlik önlemleri çerçevesinde aşağıdaki uygulamaların yapılacağı aktarıldı:
 
- Kara yolu ile toplu şekilde Antalya'ya gelecek taraftar gruplarının şehir girişlerinde oluşturulacak kontrol noktalarında üstleri ve araçları aranacak, daha sonra stadyuma yönlendirilecek.
 
- Stadyum çevresinde 3 kademeli güvenlik bariyeri oluşturulacak. Dış bariyerde bilet ve üst araması yapılacak, biletsiz kişilerin bu alandan içeriye girmesine izin verilmeyecek. Ayrıca ikinci güvenlik bariyeri ve stadyum turnikelerinde gerekli aramalar yapılacak, biletsiz seyircinin girişine izin verilmeyecek.
 
- Dış bariyerlerde yapılacak üst aramasından itibaren müsabaka alanına girmesi yasak olan her türlü madde (ateşli silah, kesici alet, yanıcı ve patlayıcı madde, sahaya atmaya müsait her türlü madde, kapalı içecek, kamera gibi aletler) alınmayacak.
 
- Müsabaka günü en geç saat 14.00'e kadar stadyum görevlileriyle irtibatlı olarak stada pankart asılmasına izin verilecek, bu saatten sonra stadyum içine pankart alınmayacak. Siyasi içerik, suç unsuru ibare eden ve kişiye özel pankartlar stadyuma sokulmayacak.
 
- Tribünlerde hangi takımın taraftarı oturuyorsa o takıma ait forma, atkı alınacak, başka takıma ait formalı kişiler stada alınmayacak.
 
- Stadyum otoparkları (kapalı-açık) kapatılacağı ve protokol otoparkı hariç hiçbir araç otoparklara alınmayacağından, seyircilerin bölgede bulunan otoparkları kullanmaları veya toplu taşıma araçlarıyla stada gelmeleri gerekecek.