Futbolcudan korsan denetim... Araçları durdurup içlerine baktı!

Beyoğlu Tarlabaşı'nda sanki trafik polisiymiş gibi uygulama yapan Sadettin K., araçları durdurup cep telefonu feneriyle içlerine baktı. Yakalanan zanlının, Maltepespor'un futbolcusu olduğu ortaya çıktı.

İHA

İstanbul Beyoğlu'nda bir maganda sivil trafik polisi gibi uygulama yaptı; yaşanan olay kadar kimliği de şaşırttı. Tarlabaşı Bulvarı'nda trafikte araçların arasına geçerek sözde uygulama yapan kişi, cep telefonunun feneriyle durdurduğu arabaların içine baktı. Sürücülerin polis sandığı şüpheli o anları kamerayla kaydettirip bir de sosyal medyada paylaştı. Görüntülerin tepki çekmesinin ardından polis harekete geçti.

ADLİ KONTROLLE SERBEST

Kimliği belirlenen Sadettin K. (26), evinde gözaltına alındı. Emniyete götürülen zanlının ifadesi alındı, "trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçundan hakkında adli işlem yapıldı. Maltepespor Futbol Kulübü'nde futbolcu olduğu ortaya çıkan Sadettin K., sevk edildiği adliyede savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

POLİS OLMAK İSTİYORDUM

Sadettin K. ifadesinde, "Boş taksiler geçip beni almayınca sinirlenip telefonumun ışığını yakıp trafiğin içine atladım. Bu durum yanlış anlaşılmış olabilir. Herkesten özür diliyorum. Mizah amaçlı da paylaştım. Zaten küçükken de trafik polisi olmak istemiştim. Böyle bir anı oldu" dedi.