Film gibi ihanete 40 bin lira tazminat! Kanser senaryosu kötü bitti

Aldatılan kocaya 40 bin TL. ‘Kanser'li ihanete emsal tazminat. 23 yıllık eşini ‘beynimde tümör var' diye terk edip başka biriyle birlikte yaşayan N.Ç. hem 40 bin TL, hem de çocuğunun velayetini kaybetti.

NESLİHAN KESKİN

İstanbul'da 3 çocuk annesi N.Ç., 8 yıl önce "Beynimde tümör var" deyip küçük kızını da yanına alarak tedavi için Tekirdağ'a gittiğini söyledi. İki oğluyla evde kalan H.Ç., tedavi için eşine 250 bin lira gönderdi. Üç ayda bir eve gelen N.Ç.'ye elden de 150 bin lira verdi. Kadın, "Beni böyle görmenizi istemiyorum" diyerek eşi ve çocuklarının yaşadığı yere gelmesine de engel oldu. Durumdan şüphelenen ailenin büyük oğlu R.Ç., annesinin parayı İstanbul'daki ATM'lerden çektiğini fark etti. N.Ç.'nin kanser olmadığı ve yaşlı bir adamla yaşadığı ortaya çıktı.

VELAYETİ DE KAYBETTİ

Boşanma davası açan aldatılan koca, 3 çocuğunun velayetini ve verdiği 400 bin TL'yi isteyip 250 bin lira da tazminat talep etti. İddiaları reddeden N.Ç., dilekçesinde kocasını kendisine karşı ilgisiz olmakla suçladı. Kanser riski bulunmasına rağmen eşinin bunu umursamadığını, kocasının ilgisini çekebilmek için yaşlı bir çiftin yanına yerleşip yatılı bakıcılık yaptığını öne sürdü. Çiftin boşanmasına karar veren mahkeme, kadını kusurlu bularak H.Ç.'ye 40 bin lira tazminat ödemesine hükmetti. Çocukların velayeti de babaya verildi.