Ayasofya cami İmamı Ferruh Muştuer nereli? Ferruh Muştuer kimdir, kaç yaşında?

Ayasofya cami için 3 imam ve 5 müezzin ataması yapıldı. Diyanet Başkanı Ali Erbaş Ferruh Muştuer hocanın atamasını duyurdu.

Ayasofya cami için 3 imam ve 5 müezzin ataması yapıldı. Diyanet Başkanı Ali Erbaş Ferruh Muştuer hocanın atamasını duyurdu. Eminönü Yeni Cami İmam Hatibi olarak görev yapan Ferruh Muştuer 3 imamdan biri oldu. Ferruh Muştuer, 2015 yılında Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma okuma yarışmasının birincisi olmuştu. Aynı zamanda daha önce Ayasofya'da Fetih suresini de okumuştu.

Ayasofya imamı Bünyamin Topçuoğlu kimdir? Bünyamin Topçuoğlu kaç yaşında?

Ayasofya müezzini Rıdvan Akbaş kimdir? Rıdvan Akbaş kaç yaşında, nereli?

FERRUH MUŞTUER KİMDİR?

Ferruh Muştuer, 1971 yılında Kütahya'da doğdu. Hafızlık ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamladı. 1996 yılında Tavşanlı ilçesinde müezzin-kayyım olarak göreve başladı.

2006-2010 yılları arasında Avusturya'da din görevlisi olarak görev yaptı. İstanbul Haseki Eğitim Merkezi Kıraat Bölümü'nü tamamlayarak icazet aldı. 2015 yılında Kuveyt'te düzenlenen Uluslararası Kur'ân-ı Kerîm'i Güzel Okuma Yarışması'nda birinci oldu. 2013 yılından beri İstanbul Eminönü Yeni Cami İmam Hatibi olarak görev yapan Muştuer evli ve üç çocuk babasıdır.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya camisinde imam olarak görev alacak olan Ferruh Muştuer'in ismini kamuoyu ile paylaştı.

Ayasofya müezzini Mehmet Hadi Duran kimdir? Mehmet Hadi Duran hangi görevlerde çalışmıştır?

Ayasofya baş imamı Prof. Dr. Mehmet Boynukalın kimdir?