Fenomene kartel kurşunu

ABD'li sosyal medya fenomeni Niko Honarbakhsh, Meksika'da gittiği bir restoranda uyuşturucu çetelerinin çatışmasının ortasında kaldı. Kurşunların hedefi olan fenomen yaşamını yitirdi.

KOCASI ESKİ BİR AJAN

Amerikalı sosyal medya fenomeni Niko Honarbakhsh (44), Meksika'nın tatil kenti Tulum'ta bir restoranda yemek yemeye gitti. Honarbakhsh ve restoranda bulunanlar, iki uyuşturucu çetesinin silahlı çatışması arasında kaldı. Kurşunların isabet ettiği Honarbakhsh, hayatını kaybetti. Kocası Karl Perman'ın, eski uyuşturucu ile mücadele dairesi ajanı olmasına rağmen Niko'nun çatışan çeteler ile ilgisi olmadığı ve tesadüfen iki ateş arasında kaldığı belirtildi.

KOŞUP RESTORANA GİRDİ

Görgü tanıkları, çeteler arasında çıkan çatışma sırasında bir çete üyesinin yakınlarda bulunan restorana sığındığını arkasından gelen diğer çete üyelerinin kendisine ateş ettiğini söyledi. O sırada restoranda oturan Niko Honarbakhsh'e, birkaç merminin isabet ettiği belirtildi. Hayatını Meksika ve Amerika arasında geçiren ve seyahatlerinde çektiği fotoğraf ve videoları Instagram hesabından paylaşan Honarbakhsh, kısa sürede fenomen olmuştu.

Karl Perman, Meksika ve Karayipler'de faaliyet gösteren bir emlak şirketinin güvenlik şefi olarak görev yapıyor.