Fatma 4. kattan ölüme itildi... Avukat tutuklandı

İstanbul'da avukat Doğan C.G., tartıştığı Fatma Duygu Özkan'ı 4. kattan aşağı attı. Özkan hayatını kaybederken tutuklanan avukat, “Arkam dönüktü camdan atladı” dedi.

İHA

İstanbul Kadıköy'de avukat Doğan C.G., arkadaşı aracılığıyla tanıştığını iddia ettiği Fatma Duygu Özkan'ın (38) evine gitti. Kısa süre sonra ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda Özkan, dördüncü kattan aşağı düştü. Durumun bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

'ARKASINDAN GELİP İTTİ'

Olayın ardından polis çalışma başlattı. H.D. ve K.D. isimli iki kardeş, olayı gördüklerini söyleyerek, "Adresten geçerken bir bağrışma sesi geldi. O yöne baktığımızda bir kadın cam önündeki korkulukları tutuyordu. Arkasından bir adam onu aşağı itti" dedi. Bu bilgiler üzerine polis tarafından gözaltına alınan Doğan C.G., mahkeme tarafından tutuklandı.

'ARKASI DÖNÜKMÜŞ'

Doğan C.G.'nin ifadesinde, daha önceden tanımadığı ve bir arkadaşı aracılığıyla telefon numarasını alarak buluştuğu Özkan'la, olaydan önce evde alkol aldıklarını, kendisinin mutfakta sırtı dönük biçimde bulunduğu sırada Özkan'ın camdan atladığını öne sürdü.