Fantezi amaçlı yanında ayakkabı taşımış

Adana’da 31 yaşındaki A.K., 37 yaşındaki kocası M.K. ile birlikte sosyal medyada takma isimler kullanarak, iletişime geçtikleri çiftlerle bin lira karşılığında ‘swinger’ olarak bilinen eş değiştirmeli fuhuş yapmaya başladı. Yaklaşık 1.5 yıldır bu işi yapan çiftle ‘müşteri’ kılığında bağlantı kuran polis, karı-kocayı suçüstü yakaladı. A.K., fantezi amaçlı cinsel ilişkiye girip, parayı da ‘harçlık’ olarak aldığını ve yanında da yine fantezi için ayakkabı taşıdığını anlattı.

SONER KAN / ADANA

Adana’da polis, takma isimlerle sosyal medya üzerinden bağlantı kurdukları çiftlerle bin lira karşılığında ‘swinger’ olarak bilinen eş değiştirmeli fuhuş yapan 31 yaşındaki A.K. ile 37 yaşındaki kocası M.K. ile ‘müşteri’ kılığına girerek bağlantı kurup suçüstü yakaladı. İfadesinde fuhuş yaptığını kabul etmeyen A.K., fantezi amaçlı cinsel ilişkiye girip, ‘harçlık’ niyetine para aldığını, yine fantezi amaçlı yanında ayakkabı taşıdığını söyledi. 

BİN LİRAYA ‘SWİNGER’

Olay, merkez ilçe Seyhan’da meydana geldi. İddiaya göre; A.K., eşi M.K. ile yaklaşık 1.5 yıl önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta ‘Esin-Eser’ ve ‘Aylin-Ayhan’ takma isimlerini kullanarak bir profil oluşturdu. Söz konusu profil üzerinden evli çiftlere ulaşan karı-koca, bin lira karşılığında ‘swinger’ olarak bilinen eş değiştirmeli fuhuş yapmaya başladı. Bu bilgiye ulaşan polis, K. çiftini takibe aldı. 

POLİS ‘MÜŞTERİ’ OLDU

Gerekli delilleri toplayan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. ‘Müşteri’ kılığında sosyal medya hesapları üzerinden çifte ulaşan polis, yapılan görüşmenin ardından belirlenen adrese gitti. Karı-koca, ‘müşteri’ sandıkları polisleri kapıda karşıladı. Yapılan pazarlığın ardından polis, daha önceden seri numaraları alınan bin lirayı A.K.’ye verdi. 

‘HARÇLIK’ OLARAK ALMIŞ

Genç kadın, parayı ilişkiden sonra alacağını söyleyince polis de kimliğini çıkartıp, A.K. ve kocası M.K.’yı gözaltına aldı. Emniyette sorguya alınan A.K., yaklaşık 1.5 yıl önce Facebook’ta profil oluşturarak, fantezi amacıyla ‘swinger’ yöntemiyle cinsel ilişki yaşadıklarını, bu nedenle de yine fantezi amaçlı yanında ayakkabı, iç çamaşırı ve gecelik taşıdığını, kocasının da parayla ilgisi olmadığı gibi kendisinin ‘harçlık’ aldığını anlattı. 

PARADAN HABERİM YOK
A.K., ifadesinin ardından emniyetten serbest bırakıldı. M.K. ise, polise verdiği ifadesinde; eşiyle birlikte evli çiftlerle cinsel ilişkiye girdiklerini kabul ederken, kesinlikle para karşılığında fuhuş yapmadıklarını söyledi. Kendisinin paradan haberi olmadığını dile getiren M.K., sorgusunun ardından önce Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da sevk edildiği adliyede ‘adli kontrol’ şartıyla serbest bırakıldı.