Evde Tek Başına filmi 25. yılında, Peki filmin yıldızları nerede?

1990’lı yılların en çok sevilen yılbaşı temalı komedi filmlerinden biri olan Evde Tek Başına (Home Alone), 25. senesine girdi. Peki, filmin oyuncuları neler yapıyor?

İlk filminin üstünden tam 25 sene geçen Evde Tek Başına filmi, o yılların tutulan ender komedi filmlerinden biriydi. Beğenilen ilk filminin ardından üstüne üç film daha çekilen ve 500 milyon dolardan fazla gişe hasılatı yapan Evde Tek Başına filmi, 1990’lı yıllarda televizyon karşısında ailecek en çok seyredilen yapımlardan biriydi.

Erken yaşta gelen şöhret, raydan çıkan bir hayat 

Filmin başrol oyuncularından Kevin McCallister, bu sinema filmi yayınlandığı zamanlarda 10 yaşındaydı. Birkaç aksilik nedeniyle yılbaşını sürekli ailesinin yanında olamadan geçiren küçük bir çocuğun hayatını konu olan Evde Tek Başına filminde Kevin McCallister herkesin kalbinde yer edebilen bir karakteri başarılı bir şekilde oynamıştı. Oynadığı bu sinema filmiyle 12 yaşında milyoner olmuştu. Bugünlerde 35 yaşında olan McCallister, bir ara zayıf ve uyuşturucu bağımlısı olarak karşımıza çıkmış herkesi şaşırtmıştı. Şöhreti kaldıramadığı için bu durumda olduğunu yorumlayanlar oldu. Şu sıralar uyuşturucu bağımlılığından kurtulan ancak ağır nikotin bağımlısı olan McCallister, hayata tutunmaya çalışıyor, çeşitli gösterilerde bulunuyor.

Dikkatsizlikleri başlarına dert açardı 

Kevin McCallister’ın anne ve babasını oynayan Catherine O'Hara ve John Heard hayatları ise başarılı bir şekilde devam ediyor. Evde Tek Başına filminde anne rolünde oynayan Catherine O'Hara (61), toplumda kabul görmüş başarılı Tv ve filmlerde rol aldı. Baba rolünde rol alan John Heard (70) ise en son Modern Family ve CSI dizilerinde oynadı.

Kötüler bildiğiniz gibi değil!

Filmin bahtsız hırsızlarından Daniel Stern (Solda) ve Joe Pesci (Sağda) ise hala hayattalar. Daniel Stern (58), en son Getting On ve Manhattan dizilerinde oynarken, Joe Pesci (72) ise emekli oldu. 

 Daniel Stern artık 58 yaşında. Belirgin bir farklılık var ve görenler şimdiki halinin daha yakışıklı olduğu kanısında.

 

Joe Pesci en son Love Ranch filminde Charlie Botempo karakterini canlandırdı. 72 yaşındaki aktör emekliliğe ayrıldı.