Evde boğup köprüden attılar

Marmara'da cesedi bulunan Sedef Güler'in Beylikdüzü'ndeki bir evde boğulduğu saptandı; aynı adreste yakalanan Fırat B. ile kadının en son görüştüğü O.Ö. gözaltına alındı. Katil zanlısı Yavuz G. ise aranıyor.

DHA-İHA

İstanbul Büyükçekmece'de halıya sarılıp dambılla bağlandıktan sonra denize atılmış halde ölü bulunan Sedef Güler'in Avcılar'da yaşadığı; 3 Haziran'da kaybolduğu ortaya çıktı. Cesedin kimliğinin parmak izinden belirlendiği; tanınmayacak halde olan maktulü teyzesinin kolundaki yılan dövmesinden teşhis ettiği öğrenildi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, bir otomobille Büyükçekmece Köprüsü'ne gelen iki kişinin cesedi suya attığını belirledi. Aracı Yavuz G.'nin kullandığı; yanındakinin Fırat B. olduğu anlaşıldı.

'ZİNCİR ALIP DAMBILA BAĞLADIK'

Fırat B., Beylikdüzü'ndeki evinde yakalandı; cinayetin bu evde işlendiği tespit edildi. Kadının boğularak öldürüldüğü değerlendirilirken; evde bulunan kaşkol, eşarp ve ip gibi eşyalar incelenmeye alındı. Fırat B. ifadesinde olay günü Yavuz G.'nin aradığını; eve gittiğinde cesedi gördüğünü söyleyerek, "Cesetten kurtulmak için plan yaptık, nalburdan zincir aldık. Evdeki dambılı da zincire bağladık" diye konuştu.

8 YIL HAPİS CEZASIYLA ARANIYOR

Kadının sosyal medyada en son konuştuğu O.Ö. de gözaltına alındı. Firari cani Yavuz G.'nin uyuşturucudan çok sayıda sabıkası olduğu; hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.

4 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞ

Sedef'in ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu; kız kardeşinin de sosyal medya hesabından '4 gündür haber alamıyoruz' diyerek fotoğrafını paylaştığı öğrenildi.