Eşinden dayak yiyen Muammer'in imdadına Tanzanya yetişti

Esra Erol'a çıkıp eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Muammer Güzel, çocuğunun da biyolojik ve nüfustaki babalarının farklı olduğunu öğrendi. Kıskançlık sebebiyle dayak yediğini dile getiren Muammer'e, eşi Gülhan Esra Erol canlı yayınında tekme atmaya kalkıştı. Muammer Güzel'e yardım eli ise Tanzanya'dan geldi.

Muammer Güzel ile eşi Gülhan, Esra Erol'a damga vurdu. Eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Muammer'e Tanzanya sahip çıktı. Müjdeli haberi Esra Erol canlı yayında duyurdu.

Muammer Güzel, kaybolan eşi Gülhan Güzel'i bulmak için ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına çıktı. Muammer Bey'in asıl niyeti ise Gülhan'dan boşanmaktı çünkü eşinden şiddet görüyordu.

Süpürge sapı, tencere ve çaydanlıkla dayak yiyen Güzel, sorunun kıskançlık olduğunu söyleyerek, "Beni herkesten kıskanıyordu. Hiç huzurumuz yok." dedi.

ÇOCUĞUN 3 AYRI BABASI VAR

Gülhan Hanım'ın evli sevgilisi Sezai Bey'e kaçtığı ortaya çıktı. Muammer Bey'le evlenmeden önce de bu ilişkinin sürdüğü öğrenildi. Hatta bu ilişkiden dünyaya gelen çocuğun başka bir adamın nüfusuna kaydettirildiği ifade edildi.

Gülhan Hanım'ın, sevgilisi hırsızlıktan içeri girince de Muammer Bey'le evlendiği ve çocuğunu da onunla beraber büyütmeye başladığı kaydedildi.

Böylece çocuğun 3 ayrı babası olduğu gerçeği gün yüzüne çıktı: biyolojik babası Sezai, nüfusta Özcan ama baba dediği kişi Muammer.

ESRA EROL'UN GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVMEYE KALKTI

Sürekli fikir değiştiren çift, sonunda boşanmaya karar verdi. Ama Muammer Bey, eşine "Çocuğa iyi bak. Onu dövme." deyince olanlar oldu! Gülhan Hanım, kameraların önünde eşini dövmeye kalktı.

TANZANYA SAHİP ÇIKTI

Borçlarından bahseden Muammer Bey'e ise Tanzanya'dan yardım eli uzandı. "Zor oyunu bozar derler. Muammer Güzel hiç bozulmasın inşallah." diyen bir izleyici, bu seneki zekatını Muammer Güzel'e vereceğini ve 15 bin TL'lik borcunu kapatacağını söyledi.