Nişanlısı evli çıkınca canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Esra Erol'un 23 Mart tarihli canlı yayınında izleyenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Kendisini evlilik vaadiyle kandırıp nişan yaptıktan sonra başka biriyle evli olduğu ortaya çıkan ABP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorlu hakkında suçlamalarda bulunan iki çocuk annesi Nergiz Hanım, yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı.

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Esra Erol'da yaşanan son dakika gelişmesi herkesi ekrana kilitledi. Evlilik vaadiyle kandırıldığını gözyaşları içerisinde anlatan Nergiz Hanım'ın ifadeleri Esra Erol'un bile ağzını açıkta bıraktı.

Kendisine ait bir temizlik şirketi olan 2 çocuk annesi Nergiz Hanım, kendisini evliliğe ikna eden 63 yaşındaki Anadolu Birliği Partisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorlu tarafından kandırıldığını söyledi. Kendisiyle evlilik hazırlığında olan Zorlu'nun aslında evli olduğunu öğrenen kadın, gözyaşlarına hakim olamadı.

"KENDİME ÇOK KIZIYORUM"

Hüseyin Zorlu ile üyesi olduğu partide tanıştıklarını söyleyen Nergiz Hanım, "Çevredekilere davranışları nedeniyle güvendim. Aracılarla tanıştırıldık. Bunca yıl evliliği düşünmemiştim, ancak o bana düşündürdü. Kendime çok kızıyorum." dedi.

"KARI-KOCA OYUNU GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ"

Birlikte yemeğe gittikleri arkadaşlarının "Sizi karı-koca olarak tanıtırsam ancak eve alabilirim." dediğini belirten kadın, sonrasında yaşananları ise şu ifadelerle anlattı:

"Sonra o karı-kocalık gerçeğe dönüştü. Bana bekar olduğunu, eşinden ayrılmış olduğunu söylemişti. Durumunun iyi olduğunu da söyledi, her şeyle ilgileniyordu. Beni ünlü bir aileden olduğuna inandırdı. Aynı evde kalmaya başladı. Babadan kalma bir yerden bana bir para kaldı 50 bin lira, parayı benim hesabıma yatıralım dedi. Sonra ailesiyle tanıştım ve nişan yaptık. 'Evlenelim' deyince de 'Ben zaten evliyim, seninle evlenemem.' dedi."

CANLI YAYINA BAĞLANDI

Nergiz Hanım'ın iddiaları üzerine canlı yayına bağlanan Hüseyin Zorlu ise suçlamaları kabul etmediğini dile getirdi. Bugüne kadar 3 evlilik yaptığını söyleyen Zorlu'nun aslında 5 evlilik yaptığı da ortaya çıktı.

"Ailemle filan tanıştırmadım. 3 yıldır ayrı yaşıyorum ben. Bir sebepten dolayı boşanamıyorum" diyen Zorlu'nun, eşi de yayına bağlandı ve "Bizim gayet normal ve güzel bir evliliğimiz vardı. İhanet sebebiyle ayrıldık." ifadelerini kaydetti.

DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ

Canlı yayına telefonla bağlanan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın konu hakkında bilgisi olmadığını belirterek, "Ben evli olduğunu bilmiyordum, disiplin kuruluna sevk ediyorum." dedi.