Esra Erol'da Elif Yılmaz olayında çarpıcı gelişme! Kamera görüntülerindeki kişi kim?

Esra Erol'da'nın 16 Mart tarihli canlı yayınına Elif Yılmaz olayı damga vurdu. Elif Yılmaz'ın babası Coşkun Yılmaz, kızının 23 Şubat gününden beri kayıp olduğunu, markete diye çıkıp bir daha eve geri dönmediğini belirtti. Esra Erol ise marketin güvenlik kamerası görüntülerini canlı yayında izleyicilerle paylaştı. Görüntülerde Elif ile birlikte olan şahıs kuşku uyandırdı. Peki, kamera görüntülerindeki kişi kim?

ATV'nin ilgiyle takip edilen programı Esra Erol'da bu kez Elif Yılmaz olayına ev sahipliği yapıyor. Canlı yayına katılan Coşkun Yılmaz, marketin güvenlik kamerasındaki kişinin kızını kaçırmış olabileceğini öne sürerek endişelerini dile getirdi.

23 Şubat günü İzmir Bergama'daki evlerinden markete gidiyorum diyerek çıkan Elif Yılmaz bir daha geri dönmedi.

Canlı yayında kızının bulunmasını istediğini dile getiren baba Coşkun Yılmaz ise Esra Erol'dan yardım istedi. Baba Yılmaz verdiği ifadesinde; kızının telefon kullanmadığını söyleyerek market kamerası görüntülerindeki kişinin hareketlerinden şüphelendiğini kaydetti.

Yılmaz, söz konusu kişinin isminin İsa olduğunu ve korsan taksicilik yaptığını bildirdi. Elif'in markete uğradığını ise kamera görüntülerinden çıkardığını açıkladı.

Kendisinin de eşinden ayrıldığı için onun da bu konuda bir planı olabileceğini söyleyen Coşkun Yılmaz, kızının herhangi bir şekilde iletişime geçmesi için canlı yayında çağrıda bulundu.

Elif Yılmaz olayına ilişkin arama çalışmaları sürüyor.