Adaş eltiler Esra Erol canlı yayınında konuştu!

Esra Erol canlı yayınında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Aynı isme sahip iki elti ''pazara'' diye çıkıp bir daha da geri dönmedi. Yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtıkları belirlenen adaş eltiler, Esra Erol canlı yayınında her şeyi anlattı.

Esra Erol'da geçtiğimiz günlerde gündeme gelen bir olay izleyenleri şaşkına çevirdi. Yufkacıya kaçan iki elti canlı yayında verdiği ifadeyle ağızları açıkta bıraktı.

2 çocuk babası Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine Esra Erol'da canlı yayına çıktı. Mehmet Bey, eşi ile aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman'ın "Pazara gidiyoruz" diyerek Muammer Ay ismindeki bir yufkacıya kaçtığını anlattı.

ADAŞ ELTİLER CANLI YAYINDA KONUŞTU

Mehmet Duman'ın eşi Hamide Duman "Kocam baskı yapınca işten çıkmak zorunda kaldım. Ben telefon aldım faturasını ödemedi eşim. Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay'la ilişki yaşama sebebim eşimdir. Dayak vardı, şiddet vardı, geçimsizlik vardı. Kocam beni kadın yerine koymadı. Bana dayaktan sonra yalvardı evleneceğiz. Benden özür diledi 'Bir daha yapmayacağım' dedi. Ama aldatmaları ve şiddeti devam etti." şeklinde konuştu.

"ELTİNİN ORADA NE İŞİ VAR?"

Hamide Duman, Muammer Ay'ın kendilerine iyi baktığını ve kendisiyle ilişkisi olduğunu söylemesine üzerine sinirlenen Esra Erol, "Peki eltinin orada ne işi var? Sizin ayıbınızın içinde bu kadının suçu ne?" diyerek tepki gösterdi. Soru üzerine büyük elti Hamide Duman, "Ona sahip çıkmıyorlardı. O yüzden bu durum vesile oldu." sözleriyle kendisini savundu.

Sebepsiz kaçtığını iddia eden küçük elti ise yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Kocam bana sahip çıkmıyordu, o yüzden eltimle birlikte kaçtım" dedi. "Yufkacıdan çıktıktan sonra bayılmaya ayılmaya başladım. Doktora gittim yine bir şey çıkmadı. Sonra hocaya götürdüler. Bir süre durdu. Sonra yine başladı bayılmalar. Yufkacıya kaçtıktan sonra ise bayılmalar durdu."

KİRAYI DA ÖDÜYOR

Esra Erol, küçük Hamide'ye dönmesi için neredeyse yalvardı ama küçük Hamide yengesiyle kalmaya devam etmek istediğini belirtti. Muammer Ay'ın kendilerine ev açtığını söyleyen eltiler, kirayı da Muammer Ay'ın ödediğini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Günlerdir eşinden ve yengesindne haber alamayan Mehmet Duman, ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'a çıkmış ve yaşadıklarını şu ifadelerle anlatmıştı:

"Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi.

Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu. En azından neden gittiğini bilmek istiyorum. 2 çocuğum var. Kardeşimin eşinin de 3 çocuğu var. Onlar da 14 yıllık evli ve ortada gözü yaşlı 5 çocuk var."