Eski sevgiliden silahlı baskın! Fulya'ya ayrılık kurşunu

Gaziantep'te ayrılığı hazmedemeyen Erkan Dağcı, eski sevgilisi Fulya Aslan'ın evini silahla bastı. Genç kadını öldürüp annesini de yaralayan saldırgan, aynı tabancayla intihar etti.

Azime Kahya

Gaziantep'te eski sevgilisinin evini basan Erkan Dağcı (33), silahla dehşet saçtı. Korkunç olay Şahinbey İlçesi'ne bağlı Öğretmenevleri Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre Fulya Aslan, bir süredir gönül ilişkisi yaşadığı Erkan Dağcı'dan ayrıldı. Bunu hazmedemeyen takıntılı zorba, dün sabah genç kadının annesiyle yaşadığı eve gitti.

KAPIYI AÇAR AÇMAZ KURŞUN

Kapıyı açan eski sevgilisinin annesi Gülçin Gürkan'ı (54) silahla yaralayan saldırgan, daha sonra içeri girdi; Fulya Aslan'ı da başından vurdu. Maganda en son aynı tabancayı başına dayayıp tetiği çekti. Silah sesini ve çığlıkları duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fulya Aslan ile saldırgan Erkan Dağcı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Omzundan yaralanan Gülçin Gürkan ise ambulansla hastaneye kaldırıldı; sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İKİ ÇOCUĞU ÖKSÜZ KALDI

Feci olayda hayatını kaybeden Fulya Aslan'ın daha önceden evlenip boşandığı ortaya çıktı. Kadının 2 çocuk annesi olduğu; çocukların velayetinin babalarında bulunduğu öğrenildi.