Eski eşten fenomene işkence

İnternet fenomeni İrem Ay, boşandığı eşinden şiddet gördüğünü öne sürdü. Genç kadının paylaştığı fotoğraflardan birinde dövülerek bayıldığı, diğer karede ise kesici aletle yaralandığı görüldü.

HABER MERKEZİ

İnternet için içerikler üreten İrem Ay, ayrıldığı eşi Berkay Saner tarafından işkenceye uğradığını öne sürdü. Eski eşinin kendisine sistematik olarak psikolojik ve fiziki şiddet uyguladığını belirten fenomen, Instagram hesabından kan donduran fotoğraflar paylaştı. Fotoğraflardan birinde Saner'in, kesici aletle elinden yaraladığı Ay'ın başında beklediği fark edildi. Bir başka karede ise saldırganın döverek bayılttığı kadının başında gülerek selfie çektiği görüldü.

ANLATAMAMAK DAHA ACI VERİCİ

Eski eşine seslenerek, "Senden de, annenden de, babandan da korkmuyorum" diyen İrem Ay, işkence dolu günleri şu sözlerle anlattı: "Acı çekmek ne demekmiş asıl şimdi anlıyorum. Acı çekmek bayılana kadar dayak yemek değildi. Ayaktaki cam kesiğine eczanede dikiş attırmak değildi. Asıl acı, kalbi baştan aşağı sancılara boğan, insanı sırrını kimselere anlatamadan ölmeyi arzulatan bir şeydi. Her şey bilinecek, adalet kararını verecek. Beni ağlarken göremeyeceksiniz. "

'KORKARSAM TÜM KADINLAR SESSİZ KALIR'

Şiddet gören kadınları savunmanın ve ortaya tepki koymanın daha kolay olduğunu belirten İrem Ay, "Kendi başına gelince utanıyor ve geri duruyorsun" dedi. Genç fenomen şu mesajı verdi: "Ben susarsam, 'susma ve korkma' dediğim her kadın sindirilir ve susar."

ANNESİ DE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Bir yarışma programıyla tanınan İrem'in kız kardeşi Dilan Ay da Kayseri'de 13 yıl önce kaybolan annesi Saliha Toker'in öldürüldüğünü belirterek şöyle dedi: "Zamanında annemi boğarak öldüren katili de paylaşmaya utanmıştım. Sanki benim bir ayıbım varmış gibi. Annemi kurban ettim ama kardeşimi etmeyeceğim."