Engelleri aşan mutluluk!

Doğuştan engelli olan Serdar Tarhan'ın, en büyük hayali gerçek oldu. Adana polisi tarafından evinde ziyaret edilen Tarhan, üniforma giydi ve ekip otosuyla mahallede tur attı.

SONER KAN

Adana'da Cemile ve Sadullah Tarhan çiftinin, 3'ü kız 10 çocuğundan biri olan Serdar Tarhan (44), bedensel engelli olarak dünyaya geldi. Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Tarhan'a, geçtiğimiz yıla kadar annesi bakıyordu, ancak o ölünce kardeşinin bakımını Elif Tarhan üstlendi.

ÜNİFORMA DA GİYDİ

Annesini kaybettiği için bir süre içine kapanan Serdar Tarhan, salgın kapsamında mahallede devriye gezen polisi görünce heyecanlandı. Bu durumu fark eden kardeşi, durumu ekiplere anlattı. Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci'nin talimatıyla ekipler, Serdar Tarhan'ı evinde ziyaret etti. Tarhan'a polis şapkası ve üniforması giydirildi, sonra da onu ekip otosuna bindirip, oturduğu mahallede tura çıkarttı. Polis aracı içinde keyifli anlar yaşayıp, siren çalan Tarhan, mutluluğunu da polislere selam vererek gösterdi. O anlara tanık olan Elif Tarhan, "O benim annemin emaneti. Çocuklarımdan daha öte. Ağabeyimin mutluluğu çektiğimiz tüm acıları bir an olsun unutturdu" dedi.