Ayetli, dualı, yazılı ve resimli Ramazan'ın son Cuma mesajları 2021! En güzel Facebook, Instagram ve SMS Cuma mesajları...

Mübarek Cuma mesajları her hafta olduğu gibi bu hafta da binlerce kişi tarafından paylaşılıyor. Sevdiklerinin gönlünü almak ve onlara iyi dileklerde bulunmak isteyen kişiler en güzel, anlamlı ve dualı Cuma mesajları gönderiyor. Peygamberimiz Cuma günü için: ''Bugün, müslümanlara hayır, bereket, iyilik vardır. Cuma, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibâdetlere iki kat sevab verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır'' buyurmuştur. İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz yazılı, resimsiz, bayraklı Cuma mesajları ve sözleri... Hayırlı Cumalar

Perşembe akşamından başlayan ve cuma günü boyunca binlerce kişiye gönderilen Cuma mesajları bu manevi havayı paylaşmak isteyenlerin tercihi oluyor. Bayraklı, hadisli ve ayetli Cuma gecesi mesajları ile Hayırlı Cumalar dileyen binlerce mümin sevdiklerine iyi dileklerde bulunuyor. Cuma günü ibadet etme günüdür. Müslümanların dini bayramıdır. Cuma saatinde herkes dükkanını kapatır, alışveriş etmeyi bırakır camilere doluşur. Biz de sizler için sevdiklerinize gönderebileceğiniz yazılı, sözlü ve farklı Cuma mesajları ile sözlerini derledik.

EN GÜZEL, FARKLI VE DUALI CUMA MESAJLARI

Sağlığımız açısından zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte tüm dünyaya ve İslam alemine Rabbimden sağlık dilerim. Cumamız mübarek olsun. Hayırlı cumalar...

Tüm İslam aleminin cumasını tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Hayırlı cumalar, cumanız mübarek olsun.

Cuma gününün bereketi ibadetin huzuru sizinle olsun. Cumanız mübarek olsun...

"Temizlik imandandır" sözünü unutmadan virüs sürecinde tüm yakınlarımızı tatlı bir dille uyaralım. Cumanız mübarek olsun...

İslam alemine hayırlı cumalar diler tüm Müslümanların cumasını kutlarım. Cumamız mübarek olsun...

Yeniden bir kubbe altında buluşturan Rabbimize şükürler olsun. Tüm İslam aleminin cumasını tebrik eder hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar...

Ettiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa, gözünüze nur, gönlünüze huzur, Ailenize ve sevdiklerinize huzur getirsin. Hayırlı cumalar...

Allah'ım, 'kin, kibir ve kim ne der' hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Cumamız mübarek olsun.

Sevaplar içinde cuma günü ve gecesinde yapılandan daha kıymetlisi, günahlar içinde de, cuma günü ve gecesinde işlenilenden daha kötüsü yoktur. (Ramuz) Cuma günü günah işlemeden geçerse, diğer günler de selametle geçer. (İ.Gazali)

Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır.Eller Allah'a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.Aklımda yüreğimde ve duamdasınız.

Cuma günü ikindi namazı ile güneş batmasına kadar olan süre zarfında "La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram" duasını okuyan kişiyi Allah(c.c) ödüllendirir.

Allah'ım! Cehennem azabından, kabir azabından, Mesih ve Deccal'ın fitnesinden, hayat ve ölüm fitnesinden Sana sığınırım. (Kütüb-i Sitte)

Cuma gecesi olduğu zaman gecenin son üçte birinde kalkabilirsen (kalk ve dua et). Çünkü o vakit, (meleklerin) şahit olduğu bir zaman dilimidir. Bu vakitte yapılan dua kabul olur. (Ebû Davûd, Dua, 115)

Büyük Çamlıca Camii'nde günler sonra ilk kez cemaatle sosyal mesafeli Cuma namazı kılındı. Caminin içi ve avlusu vatandaşlarla doldu taştı.

Duanızda, inancınızda samimiyet varsa Dertler samimi olup gitmeye niyet ederler. Hayırlı Cumalar

Allah'ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! "Hayırlı Cumalar" dilerim.

Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın...Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Allah'ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz Aydın Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar...

Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın...Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!.

Allah'ın Selamı Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar..

"İnsanların en hayırlısı ömrü uzun olup ameli güzel olandır." (Tirmizî, Zühd",21)Cumamız bereketli olsun

Rabbim bu güzel günde, dilimizi duasız, dualarımızı cevapsız bırakmasın. Hayırlı cumalar.

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle. Hayırlı cumalar.

Allah'ım, bize seni hatırlatan haller, seni anlatan diller, sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle amin. Hayırlı cumalar.

Ya Rabbim, gittiğimiz yolu hak, zorlukları kolay, imanımızı tam, sözlerimizi isabetli, yolun sonunda kabrimizi cennet bahçesi eyle. Amin. Hayırlı cumalar.

Her sabah güneşle doğan umutlar, her yeni baharla tazelenen mutluluklar ve açan her yeni çiçekte gizlenen güzellikler sizinle olsun. Hayırlı cumalar.

Sanma ki duymaz, Rabbin âhlarını. Sanma ki görmez gözyaşlarını. O, en adil olan, bırakmaz kimsede kimsenin âhını! Cumamız mübarek olsun.

Allah; ölmeden önce tövbeyi, ölüm anında şehadeti, ahirette cennetini, cennetinde cemalini göstermeyi nasip etsin. Hayırlı cumalar.