Ayasofya ile ilgili mesajlar ve sözler

İslam alemi tarafından büyük öneme sahip olan Ayasofya Camii 24 Temmuz Cuma günü 86 yılından ardından ibadete açılıyor. Ayasofya camii ile ilgili sözler ve mesajlar da yoğun olarak paylaşılıyor.

Müslüman alemi tarafından büyük öneme sahip olan Ayasofya Camii 24 Temmuz Cuma günü 86 yıllık hasretin ardından ibadete açılıyor. Ayasofya camii mesajları müminler tarafından paylaşılıyor. 

AYASOFYA MESAJLARI VE SÖZLERİ

Sevinin Müslümanlar başlar secdede, Gözyaşları seccadede,Gönüller Kıblede.

Ayasofya, Ey muhteşem mabet; Bizler, Fatih’in torunları, yakında putları devirip, Yine seni camiye çevireceğiz. / Osman Yüksel Serdengeçti

SES Akustiği en iyi olan cami Ayasofyadır Ezan okunduğunda amerkia’dan vatikan’ londradan telaviye kadar her yerden duyulur!

Ey ulu Mabed! Niye hicrana büründün böyle, Fatih’in devrini bir nebzecik olsun söyle.

Anadolu’da Devlet olmak bedel ister. İstanbul’a sahip olmak ateşten gömlek giymektir. Unuttuk hatırlatıyorlar. Bu topraklarda gafletin bedeli ölümdür.

Ulu mabed, neye hicrana büründün sozlervadisi.com böyle, Fatih’in devrini bir nebzecik olsun söyle! Beş vakit loşluğunda saf saftık, Davetin vardı dün ezanlarda, Seni ey mabedim utansınlar, Kapayanlar da, açmayanlar da! / Arif Nihat Asya

Ayasofya’yı kapalı tutmak, Yunanlıya ben yapamıyorum; sen gel de kendi hesabına aç! demekten farksızdır / Necip Fazıl

Biletsiz girilir, abdestsiz girilmez!