Elindeki silahı aldım belindekiyle vurdu!

Sevgilisinin abisinin karısı tarafından sokakte tabancayla yüzünden vurulan Ece Erdoğan olay anını anlattı: “Elindeki silahı aldım. Belinden çıkardığı silahla ağzıma ateş etti.”

DHA

İstanbul Sarıyer'de 5 Mayıs akşamı Ece Erdoğan (38), iddiaya göre sevgilisinin yengesi Sevtap G. (25) tarafından kıskançlık nedeniyle sokak ortasında silahla vuruldu. Sevtap G. belinden tabanca çıkarıp Ece Erdoğan'ın ağzına sokarak tetiği çekti. Saldırgan, eltisini vurduktan sonra tabancayı yere atarak kaçtı. Kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan genç kadın, hayati tehlikeyi atlattı.

YARALIYKEN DE SALDIRDI

Ölümden dönen Ece Erdoğan, olay günü evleneceği Sercan G.'nin teyzesiyle kavga edip yaralandığını, sokakta yürürken de sevgilisinin abisinin eşi Sevtap G. ile karşılaştıklarını belirterek şöyle devam etti: "Elinde erkek arkadaşıma ait silah vardı. O silahı aldım. Daha çok sinirlendi. Saçlarımı çekti, kollarımı ısırdı. Belindeki diğer silahla yüzüme ateş açtı. Sonrasında saldırmaya devam etti."

Ece Erdoğan'ın yanağına saplanan mermi ameliyatla çıkarıldı.

Tedavisi süren genç kadın, "Eltim ondan güzelim diye beni öldürmek istedi" diye konuştu.

YENGEMDEN ŞİKAYETÇİYİM

Sevgilisinin başından ayrılmayan Sercan G., "Teyzemle kavga ettim. Evin içinde kafama demirle vurdular. Sonra Ece gelmiş. Ona saldırmışlar. Sonuna kadar şikayetçiyiz" diye konuştu.