Ehliyet sınavı sonucu sorgu sistemi -MEB girişi

Ehliyet sınav sonuçları MEB son dakika meb.gov.tr açıklaması yapıldı. Buna göre 20 Mayıs'ta gerçekleştirilen Ehliyet sınav sonuçlarının ise 1-2 Haziran tarihlerinde açıklanacağı düşünülüyor.

Ehliyet sınav sonuçları MEB son dakika açıklaması yapıldı. 20 Mayıs'ta gerçekleştirilen Ehliyet sınav sonuçlarının ise 1-2 Haziran tarihlerinde açıklanacağı düşünülüyor. Bu konuyla alakalı resmi açıklama yapılaması durumunda güncellenen haberimiz üzerinden yeni bilgilere ulaşabilirsiniz.

20 MAYIS EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

EHLİYET SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Motorlu taşıtları kullanabilmek için gerekli olan sürücü belgesi için alınan ehliyet sınavının ikincisi 20 Mayıs'ta gerçekleşti. Şubat ayında yapılan sınavın sonuçları 11 gün sonra açıklanmıştı. 

20 Mayıs'ta gerçekleştirilen Ehliyet sınav sonuçlarının ise 1-2 Haziran tarihlerinde açıklanacağı düşünülüyor. Bu konuyla alakalı resmi açıklama yapılaması durumunda güncellenen haberimiz üzerinden yeni bilgilere ulaşabilirsiniz.

EHLİYET SONUÇLARI 20 MAYIS MTSAS SONUÇ EKRANI

Sınav sonuçları, http://www.meb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecektir.

Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecektir.