Ehliyet sınavının ikincisi 20 Mayıs'ta yapıldı

Motorlu taşıtları kullanabilmek için girilen ehliyet sınavı yılda beş kere yapılmaktadır. Bu yıl gerçekleştirilen ikinci sınav 20 Mayıs’ta yapıldı. Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, soru cevapları yayınlandı mı? Adaylar sınava girdikten sonra sonuçların ne zaman açıklanacağını, kaç puan alacaklarını merak ediyorlar. Sınav soru ve cevapları açıklandıktan sonra da alacakları tahmini puanlarını hesaplıyorlar.

Ehliyet sınavı ne zaman açıklanacak? Motorlu taşıt sürücüsü olabilmek için gerekli olan belgenin alınabilmesi için yapılan ehliyet sınavı yapılmaktadır. Yılda beş kere yapılan sınavın ikincisi 20 Mayıs'ta yapıldı. Sınava girenler sonuçların ne zaman açıklanacağını, kaç puan alacaklarını merak ediyorlar. 

EHLİYET SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Motorlu taşıtları kullanabilmek için gerekli olan sürücü belgesi için alınan ehliyet sınavının ikincisi 20 Mayıs'ta gerçekleşti. Şubat ayında yapılan sınavın sonuçları 11 gün sonra açıklanmıştı. 

20 Mayıs'ta gerçekleştirilen Ehliyet sınav sonuçlarının ise 1-2 Haziran tarihlerinde açıklanacağı düşünülüyor. Bu konuyla alakalı resmi açıklama yapılaması durumunda güncellenen haberimiz üzerinden yeni bilgilere ulaşabilirsiniz.

EHLİYET SINAV SORU CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

EHLİYET 20 MAYIS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

Ehliyet soru ve cevapları için kritik bekleyiş başladı. MEB, ehliyet soru ve cevaplarını açıkladı