Eczacılar günü 2020: En güzel, resimli, anlamlı ve özel Eczacılar Günü kutlama mesajları sizlerle! Eczacılık Günü ne zaman, hangi tarihte kutlanır?

Eczacılık Günü ne zaman, hangi tarihte kutlanır? sorusu vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Sağlık sektörününü ayrılmaz parçalarından biri olan eczacılar ilacın üretilmesinden hastaya ulaştırılmasına kadar her alanda etkin rol oynuyor. En güzel, kısa ve anlamlı Eczacılar Günü mesajları nelerdir? Türkiye'de 1968 yılından beri Eczacılık Günü kutlanmaktadır. Detaylı bilgi haberimizde.

Eczacılık Günü hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler arama motorlarında yoğun olarak araştırma yapıyor. Sağlık sektörününde önemli yere sahip olan eczacılar ilaç üretimden başlayarak hastaya ulaştırılmasına kadar çok önemli bir rol oynamaktadır. Peki, Eczacılık Günü ne zaman, hangi tarihte kutlanır? En güzel, kısa ve anlamlı Eczacılar Günü mesajları nelerdir? Türkiye'de Türkiye'de 1968 yılından kutlanmaya başlanan Dünya Eczacılık Günü hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

ECZACILIK GÜNÜ NE ZAMAN?

Akademik eczacılık eğitiminin başladığı 14 Mayıs tarihi ülkemizde her yıl ''Eczacılık Günü'' olarak kutlanmaktadır. İstanbul’da düzenlenen Dünya Eczacılık Kongresi sırasında, delegasyonun “FIP’in kuruluş tarihi olan 25 Eylül’ün tüm dünyada ortak olarak Dünya Eczacılık Günü adıyla kutlanması” önerisini, Uluslararası Eczacılık Federasyonu (FIP) delegasyonu oy birliği ile kabul edilmiştir.

ECZACILAR GÜNÜ RESİMLİ KUTLAMA MESAJLARI İÇİN TIKLAYINIZ.