24 Mayıs Ecrin bebek bulundu mu?

Sevcan’ın eski kayınvalidesi Fatma Kurnaz’ın açıklamaları yayınlandı. Müge Anlı bu açıklamanın ardından “Özkan ile Deniz arasındaki düşmanlığın nedeni de ortaya çıkmış oldu.” dedi.

Hacer Hanımın soruşturma çerçevesinde kan örneği verdiği açıklandı. Sonuçların açıklanması bekleniliyor. Hacer Hanımın savcı karşısına çıkarılacağı ve ifade verileceği aktarıldı.

23 MAYIS'TA NELER OLDU?

Müge Anlı Özkan’a, “Sence birisi çocuğu o gün bir yere attıysa, daha sonra nasıl saklayabilir?” diye sordu. Özkan, “Ben çocuk saklamam. Bir başkası da kaza ise neden saklasın?” dedi. Müge Anlı, “Kaza olmayabilir. Çocuğa biri cinsel istismarda da bulunulmuş olabilir.” dedi.  Özkan konuşmanın ileri safhalarında, “Ölü ya da diri bir şekilde bu çocuk çıkacak. Ben diri çıkacağını da düşünüyorum.” dedi.

1,5 yaşındaki Ecrin'in altını ve üstünü değiştirdikten sonra evden çıktığını söyleyen üvey amca Özkan Kurnaz'ın internet geçmişi dökümanı canlı yayında ortaya çıkarıldı. Özkan Kurnaz'ın cinsel içerikli sitelere girdiği ortaya çıktı. Anne Sevcan Kurnaz ise, " Özkan o videoları izleyip Ecrin'e bir şey yaptın mı?" diye sordu. Özkan ise iddiaları yalanladı.

22 MAYIS’TA NELER OLDU?

22 Mayıs’ta Kurnaz ailesinin hayvanlarının şüpheli ölümü konuşuldu. Hacer Hanım, Sevcan ile Selim’in mesajlaşmasının olduğunu söyledi. Fatma Hanım’ın ifadeleri programda yayınlandı. Fatma Hanım Hacer Kurnaz ile ilgili, “Bana tarım ilacı koyduğu ayranı içirdi. Dedem neden ilaç içirdiğini sordu. Hacer içirmediğini söyledi. Ama neden evden kaçtığını söylemedi.” dedi. Fatma Hanım, “Yengemin intihara meyili var. Sevcan’da annelik duygusu hiç yok. Deniz, Ecrin’in başında bekliyordu sürekli, ona çok güzel bakıyordu. Benim gözümde suçlu olan kişi yengem. Onun yapabilecek kapasiteye sahip olabileceğini düşünüyorum.” dedi.

21 MAYIS'TA NELER OLUYOR?

21 Mayıs tarihinde Sevcan ve Deniz’in Ecrin’in kaybolduğu gün haberi aldıktan sonra markete gidip alışveriş yapmaları masaya yatırıldı. Market alışverişi yaptıkları yerin kamera görüntüleri incelendi ve ikilinin soğukkanlı olduğu konuşuldu.