Düz yolda ağaca tosladı! İETT'nin kazasız bir günü yok!

İstanbul'da neredeyse her gün yaşanan İETT otobüsü kazalarına bir yenisi daha eklendi. Bahçelievler'de yolun kenarındaki ağaca çarpan otobüsteki 7 kişi yaralandı.

AA İHA

İstanbul'da her gün kaza ve arıza haberiyle gündeme gelen İETT otobüslerinden biri bu kez ağaca çarptı. Kaza Bahçelievler'deki İzzettin Çalışlar Caddesi'nde yaşandı. A.K. Keskin'in kullandığı otobüs düz yolda giderken bir anda kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Şoförle birlikte otobüsteki 7 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yardımına koşan vatandaşlardan Uğur Kuşçu, kazanın otobüs durağına yakın bir noktada gerçekleştiğini belirterek şöyle konuştu:

OKULUN ÖNÜNDE KAZA!

"Arkadan sıkıştıran bir araç yoktu, direk vurmuş. Kaza okulun önünde oldu. Allah'tan çocuklar içerideydi, kapının önünde değillerdi."

Kaza nedeniyle otobüste ağır hasar oluştu.

METROBÜSTE YANGIN PANİĞİ

Sefaköy Metrobüs durağına yanaşan bir metrobüsün motor bölümünden dumanlar yükseldi. Dumanları gören vatandaşlar durumu hemen durakta bulunan güvenlik görevlilerine ve şoföre söyledi. Ekipler, araca yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti; yolcular panik yaşadı. Söndürülen araç, çekiciyle garaja götürüldü.