Doya Doya Moda'da günün birincisi belli oldu! İşte Doya Doya Moda 17 Şubat 2021 güncel puan tablosu...

Ekranların fenomen yarışma programı Doya Doya Moda'da heyecan dolu dakikalar yaşanmaya devam ediliyor. Kızlar ve erkeklerin birlikte yarıştığı programda bugün günün konsepti 'ayakkabı ve kemer şıklığı' olarak belirlendi. Doya Doya Moda 17 Şubat 2021 puan tablosu nedir? Doya Doya Moda'da günün birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Tv8'in büyük bir ilgi ile takip edilen moda programı yarışması Doya Doya Moda'da yarışmacılar her gün belirli konseptlere göre hazırlanıyorlar. Kızlar ve erkeklerin birlikte yarıştığı programda bugün günün konsepti 'ayakkabı ve kemer şıklığı' olarak belirlendi. Doya Doya Moda 17 Şubat 2021 puan tablosu nasıl? Doya Doya Moda'da günün birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor.

DOYA DOYA MODA'DA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda'da günün birincisi belli oldu. Doya Doya Moda'nın 17 Şubat birincisi kızlarda 20 puanla Rabia, erkeklerde ise 19 puanla Adnan oldu. Günün ödülünü kazanan yarışmacılar Batıcan ve Rabia oldu.

Tuğçe: 11

Rabia: 20

Özde: 14

Ceren: 16

Birben: 8

Elif:8

Ali Nail:14

Adnan: 19

Arif: 12

Mehmet: 15

Batıcan: 14

Meriç: 13

DOYA DOYA MODA YARIŞMACILARI KİMLER?

Birben

Rabia

Özde

Ceren

Elif Nil

Tuğçe

Batıcan

Ali Nail

Mehmet

Adnan

Meriç

Akif

DOYA DOYA MODA JÜRİLERİ KİMLER?

Gülşah Saraçoğlu

Uğurkan Erez

Seray Sever

Ivana Sert