Doğduğu hastanede doğum yaptıracak

İzmir'de yaşayan Ahmet Çağrı Bingöl, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Sınavı'nı da kazandı. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'ne atanan Bingöl, şimdi doğduğu hastanede yeni hayatların başlangıcına şahit oluyor.

İzmir'de yaşayan Ahmet Çağrı Bingöl, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi eğitimini tamamladıktan sonra Tıpta Uzmanlık Eğitimi Sınavı'nı da kazandı. 10 ay önce Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'ne atanan Bingöl, şimdi doğduğu hastanede yeni hayatların başlangıcına tanıklık ediyor.

'AİLEM DE SAĞLIKÇI'

Bingöl, "TUS'u kazandıktan sonra Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Bölümü'nde çalışmaya başladım. Daha önce Ankara'da 4 ay çalışmıştım. İzmir'i özlediğim için sınava girdim. Doğduğum hastaneye asistan olarak atandım. Üniversite yıllarından itibaren bu bölümü seviyordum, doğru tercih yaptığımı düşünüyorum. Doğum süreçlerini takip etmek ve bebeklerin doğumlarına tanık olmak beni mutlu ediyor" dedi. Ailece Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde önemli anılara sahip olduklarını aktaran Bingöl, "Ailem de sağlıkçı. Babam uzun yıllar sağlık meslek lisesinde öğretmenlik yaptı. Bu hastanede staj yapmış. Onun da bu hastanede anıları var" diye konuştu.