Dj Gezgin Mehmet Karahan cinayetinde şok gelişme!

Müge Anlı'da DJ Gezgin Mehmet Karahan olayı gündemdeki yerini koruyor. ''Kardeşimin cesedini çiçek gibi suladık'' diyerek herkesi şoke eden Fatma Karadağ, fenalaştı. Önce hastaneye daha sonra ise kaldığı yere götürülen Karadağ, otomobilden atlayarak intihar etmek istedi.

Müge Anlı programında günlerdir Dj Gezgin Mehmet Karahan cinayeti konuşuluyor. Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın yankıları devam ediyor. Mehmet Karahan'ın ablası Fatma Karadağ, sevgilisinin kardeşini gözü önünde döverek öldürdüğünü, cesedini tuvalete oturttuğunu ve kokmaması için her gün banyoda suladığını iddia etmişti. Bugünkü canlı yayında da şok gelişmeler yaşandı..

Müge Anlı, Manisa'dan 2017 yılında şüpheli bir şekilde kaybolan 38 yaşındaki Mehmet Karahan dosyasıyla ilgili yeni gelişmeleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Kardeşi Mehmet Karahan'ın o dönem kocasından kaçıp birlikte yaşamaya başladığı Cemal Durmaz tarafından dövülerek öldürüldüğünü ifade eden Fatma Karadağ, sevgilisinin cesedi tuvalete oturtup her gün banyoda kokmaması için yıkadığını söylemişti.

Vahşetin yaşandığı andan itibaren iki gün boyunca sevgilisi tarafından evde tutsak bırakıldığını iddia eden Karadağ'ı yalanlayan belgeleri araştırmacı gazeteci Müge Anlı ortaya çıkardı.

Müge Anlı, 6-26 Şubat 2017 tarihleri arasında kardeşinin dövülüp öldürüldüğünü kendisinin ise evde tutsak olduğunu dile getiren Fatma Karadağ'ın hastane kayıtlarını ortaya çıkardı.

Sağlık sorunları için iki farklı muayene kaydı ortaya çıkan Karadağ'ın gerçekleri söylemediğini ifade eden Müge Anlı, bunların dışında akılalmaz olayların bilgisine ulaştı. Fatma Karadağ'ın sevgilisi Cemal Durmaz ile işbirliği içinde olduğunu kaydeden Müge Anlı, ilaç içirip çıplak fotoğrafını çektiği kadınlardan şantajla para aldıkları, birçok kişiye bu sebepten kredi çektirdikleri bilgisini paylaştı.

Yayın sırasında rahatsızlanan Fatmak Karadağ hastaneye kaldırıldı. Herhangi bir sağlık sorunu olmayan kadın, daha sonra kaldığı yere götürülmek istendi.

OTOMOBİLDEN ATLAMAK İSTEDİ!

Otomobilde gözyaşlarına boğulan Fatmak Karadağ, bir ara otomobilin kapısını açıp araçtan atlamak istedi. Yüreklerin ağza geldiği olaya Karadağ, ikna edildi. Olay hakkında araştırmalar ise devam ediyor...