15 Temmuz Demokrasi treni anı bileti nasıl ve nereden alınır?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü geldi çattı. 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminde Türk milleti büyük bir mücadele vererek destan yazdı. Tanklara, kurşunlara karşı gösterilen duruş ile darbe girişimi engellendi. TCDD, dijital ortamda başlattığı ''anı bileti'' uygulaması ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğini ilan etti.

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminde Türk milleti büyük bir mücadele vererek demokrasiyi geleceğe taşımıştı. Tek yürek olarak cadde ve sokaklara taşan o gün büyük bir destan yazılmıştı. TCDD, dijital ortamda başlattığı "anı bileti" uygulaması ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğini duyurdu.

DEMOKRASİ TRENİ ANI BİLETİ SAYFASI

DEMOKRASİ TRENİ ANI BİLETİ NASIL ÇIKARILIR?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, vatan sevgisiyle demokrasi mücadelesi veren, başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere, tüm kahramanların anısını yaşatmak isteyen TCDD, tüm vatandaşları internet adresi üzerinden anı bileti almaya davet ediyor.

TCDD'nin açıklamasına göre, 15 Temmuz gecesi yaşana hain darbe kalkışmasında tarihe kazınan anların yer aldığı dijital biletler "www.demokrasitreni.com" internet adresinden oluşturulup paylaşılabilecek.

Anı bileti çıkarmak için, isim soyisim bilgileri girildikten sonra "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca gerçekleştirilen ilgili bilgilendirmeyi okududum." kutucuğunu işaretledikten sonra "Anı Bileti Oluştur." butonuna basarak biletinizi çıkan ekranda görebilirsiniz.

15 Temmuz treni biletleri bilgisayarlara indirilebilecek ve sosyal medya siteleri üzerinden de paylaşılabilecek.