Damat Vahşeti! 1günde 6 kadın cinayeti daha

Balıkesir'de Murat Ö., ayrılmak üzere olduğu eşi ile barışmak için gittiği kayınpederinin evinde dehşet saçtı: 2 kişi öldü 2 kişi de ağır yaralandı.

SONER KAN

Balıkesir Edremit'te iddiaya göre Murat Ö. bir süredir ayrı yaşadığı eşiyle barışmak için kayınpederinin evine gitti. Murat Ö. eşi Nezihe Nurçin Ö.'nün eve gelmesi için ısrar etti. Ancak kayınpederi Ali Rıza Kaya, kayınvalidesi Sevim Kaya ve baldızı Gülçin Kaya buna karşı çıktı. Çıkan tartışmada Murat Ö. bıçakla aileye saldırdı. Saldırıda Gülçin Kaya aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde, kayınvalide Sevim Kaya ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda Nezihe Nurçin Ö. ve Ali Rıza Kaya da ağır yaralandı. Katil zanlısı Murat Ö. gözaltına alındı, konuyla

ilgili soruşturma başlatıldı.

HURİYE'Yİ PARKTA KATLETTİ

Samsun Vezirköprü'de, Hüriye Özkan(44) kızı N.Ö (17) ile birlikte, bir süredir ayrı yaşadığı dini nikahlı eşi Ömer T. ile konuşmak için bir parkta buluştu. Bir süre konuşan ikilinin arasında tartışma çıktı ve Ömer T., Özkan'ı 8 yerinden bıçakladı, N.Ö'de araya girmek isterken yaralandı. Yaralı anne ve kızı, hastaneye kaldırıldı ancak Huriye Özkan, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan Ömer T. ise kısa sürede yakalandı.

KARISINA KURŞUN YAĞDIRIP İNTİHAR ETTİ

Sakarya'nın Geyve ilçesinde Ömer Sevigen (56) tartıştığı eşi Nuran Sevigen'i (47) tabancayla öldürdükten sonra aynı silahlı intihar etti. İhbar üzerine eve giren polis ekipleri Sevigen çiftinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Nuran Sevigen'in iki bacağında, göğsünde ve kolunda Ömer Sevigen'in ise başında bir kurşun izi tespit edildi.

KİRALIK ARAÇTA SEVGİLİ CİNNETİ

Adana'da 37 yaşındaki Emre Naynal, kiraladığı lüks otomobiliyle 40 yaşındaki sevgilisi Ayşegül Sefer'i de yanına alıp göl kıyısında gezintiye çıktı. İkili arasında otomobilde çıkan tartışmada Naynal, tabancayla önce Sefer'i başından vurup öldürdü, sonra da aynı silahla intihar etti.

EŞİNE HAKARET ETTİ DİYE ANNESİNİ BASTONLA BOĞDU

Adana Tufanbeyli'de 45 yaşındaki Haceli Araz, eşine hakaret ettiği gerekçesiyle 75 yaşındaki annesi Nimet Araz'a saldırıp darp etti, sonrasında cinnet geçirip annesini bıçakladı. Cani evlat, bıçağın kırılması üzerine annesini bu kez ona ait bastonla boğarak öldürdü.

EŞİNİ VURDU KENDİNE KIYAMADI

Kocaeli Çayırova'da 2 çocuk annesi Semira A. (37) ile eşi Tuncay A. (45), arasında evde tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada Tuncay A., tabancayla eşini ensesinden vurdu. Sesleri duyan komşular eve girdiklerinde, kadını kanlar içinde yerde yatarken, Tuncay A.'yı ise tabancayı başına dayamış halde buldu. Komşuları, T.A.'nın kendine zarar vermesini engelledi. Yaralı kadın hastaneye götürülürken Tuncay A., otomobiliyle ambulansın peşinden gitti. Hastane önünde yakalanan T.A., gözaltına alındı.