En güzel, yeni, resimli ve ayetli Cuma mesajları burada! Cuma mesajları yayında!

Cuma mesajları bugün gündemde en çok aranan konu başlıklarından oldu. Her hafta eşine, sevdiğine, dostuna En güzel, anlamlı, yeni, farklı, kısa ve dualı Cuma mesajları göndermek isteyenler bulunuyor. Müslüman alemi için en önemli günlerden birine ulaşmanın sevinciyle Resimli ve resimsiz, dualı en güzel, anlamlı, yeni, farklı, kısa 8 Ocak Cuma mesajları sizlerle...

8 Ocak Cuma mesajları eşe dosta gönderilecek. İslam aleminin kutlu günlerinden biri olan cuma günleri bol bol ibadet edilerek geçirilecek. Öğle ezanı ile beraber cuma namazları kılınacak. Sevgi bağlarının güçlendiği bu günde En güzel, anlamlı, yeni, farklı, kısa cuma mesajları sosyal medyada da paylaşılacak. İşte sizler için hazırladığımız resimli ve resimsiz, dualı 8 Ocak Cuma mesajları.

8 OCAK CUMA MESAJLARI

Allah vücutlarınıza ve şekillerinize bakmaz. Fakat Allah kalplerinize bakar. Cumanız mübarek olsun. Hayırlı cumalar.

Allah’ım bizi bize bırakıp şeytanın ve nefsimizin elinde oyuncak eyleme. Bizi rızanı kazanıp, cennette cemalini görenlerden eyle. Hayırlı nurlu cumalar.

Bu dünya fani sakın güvenme, giden geri gelmez, gelen yerinde durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz, gönlünüz iman, ahiretiniz cennet olsun…Hayırlı cumalar.

Ya Rabbim! Bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine, biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et! Ya Rabbim. Biz kullarının dualarını kabul et. Amin! Hayırlı nurlu cumalar.

Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. Sen de umudunu asla kaybetme, Çünkü Rabbim, kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

Anlatmaya dilde lisan yetmiyor, utancından durdu kalem gitmiyor, ne yapsak da bizde kusur bitmiyor; olmuşuz bir kere isyana tabi, kurtar bizi Yarabbi… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun…

Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmetteki kokusudur... Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesi olan Sevgili Peygamberimiz Muhammed’imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla... Cumamız mübarek olsun…

Önce yollar uzanır Hakka yürümek için, dua eden biri var senin için. Sende dua et Allah için. Cumanız mübarek olsun.

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Hayırlı Cumalar.

Rabbimiz; güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız sana arz ediyoruz. Cumanız mübarek olsun.

Küçük bir çocuk olsa, tövbe kapısından girmeye yaşım tutmasa daha… Hiç bulaşmamış olsam dünyanın kirine, pasına. Açsam kollarımı, koşsam Kabe'nde. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaatı üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

Ey iman edenler!Eğer Allah'a karşı gelmekten sakınırsanız;O, size iyiyi kötüden ayırt edecek bir anlayış verir. (ENFAL,29) Hayırlı Cumalar.

“Allah’ım! Fayda vermeyen ilimden, katına yükselmeyen (kabul olunmayan) amelden, huzur bulmayan kalpten ve kulak verilmeyen duadan sana sığınırım.” (Taberani)

“Allah’ım! Cehennem azabından, kabir azabından, Mesih ve Deccal’ın fitnesinden, hayat ve ölüm fitnesinden Sana sığınırım.” (Kütüb-i Sitte)

El Ahzab Sûresi 56. ayet-i kerimede Allah-ü Teâlâ buyurmaktadır ki; “Gerçekten Allah ve melekleri Peygambere salât ederler, O’ nu överler. Ey iman edenler! Siz de O’nu övün ve O’na salât ve selam edin, O’ na gönülden teslim olun.”

“Lanetlik şeytandan Ulu Allah’a sığınırım. O tüm varlıkları hükmü altında tutar ve sınır¬sız derecede cömerttir.”

Allah’ım! Darlıktan ve üzüntüden sana sığınırım. Acizlikten ve tembellikten sana sığınırım. Korkaklıktan ve cimrilikten sana sığınırım. Borcun sıkıntısından ve insanların baskısından sana sığınırım.” (Cem’ul Fevaid)