5 gün sonra ortaya çıkan İranlı Marjan, yaşadıklarını Müge Anlı'ya anlattı

Günlerdir kendisinden haber alınamayan ve kaçırıldığından şüphelenilen İranlı Marjan Ahadi, 5 gün sonra ortaya çıktı. Polis ekiplerine ifade veren Ahadi, kayboluşundaki sırrı hala çözemezken, yaşadığı ilginç olayı Müge Anlı canlı yayınında anlattı.

İstanbul'da yaşayan İran uyruklu Marjan Ahadi, 12 Şubat günü Etiler'deki iş yerinden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Marjan Ahadi'nin annesi Maryam Ahadi ise kızının tanıdık birileri tarafından kaçırıldığını iddia ederek Müge Anlı'ya başvurmuştu.

Maryam Ahadi ifadesinde, "Kızım Cuma günü akşam saat 18.30'dan sonra kaybolmuş. Ben kızım bulunana kadar herkesten şüpheleniyorum. İnşallah kızım bulunur. Tanıdık biri kızımı kaçırdı. Çünkü orada beklemişler. Allah'ın izniyle emniyet kızımı bulacak. Polis bana hala bir bilgi vermedi sadece üzerinde çalıştıklarını söylediler. Ben 6 aydır buradayım kızımın yanına gelmiştim. Kızım 3,5 yıldır burada yaşıyor. Kızım kendisi ressam ama 7-8 aydır emlak danışmanlığı yapıyor." sözlerini kullanmıştı.

YAŞADIKLARINI MÜGE ANLI'YA ANLATTI

30 yaşındaki Marjan Ahadi, bulunduktan sonra annesi ile birlikte Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu.

Ahadi, başına gelen ve hala sırrı çözülemeyen ilginç olayı canlı yayında anlattı.

Yolda yürürken bayıltıldığını iddia eden Marjan Ahadi, "Biri beni arkadan tuttu. 'Sakin ol bir şey olmayacak' dedi. Daha sonra bana bir şey koklattılar. Kendimden geçmişim. Kendime geldiğimde sokakta otuyordum. Ne olduğunu anlayamadım. Kendimi çok güçsüz hissediyordum" ifadelerini kullandı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIMIŞTI

Öte yandan İranlı Marjan'ın canlı yayına katılan müdürü, "Güvenlik kamerası görüntülerine baktık. Marjan olduğunu düşündüğümüz genç kadın, iş yerinden çıkıyor. Daha sonra yanına bir araç yanaşıyor. Biri kadın 3 kişi Marjan'ı zorla arabaya bindiriyor. Temizlikçi kadın durumu fark ediyor ve engel olmak istiyor. Ama Marjan'ı alıp uzaklaşıyorlar." şeklinde konuşmuştu.