Çocukların gözü önünde koca vahşeti! Hanife'yi benzin döküp yakmış

Muğla'da Hasan Bulut, dini nikahlı eşi Hanife Yılmaz'ın üzerine benzin döküp ateşe verdi. Cani kocanın ‘intihar' dediği olayın aslını kadının oğlu anlattı: “Annemi yaktı, gülerek izledi.”

DHA

Muğla Menteşe'de 19 Mayıs'ta 2 çocuk annesi Hanife Yılmaz'ın çığlıklarını duyan komşuları yardıma koştu; kadını bahçede alevler içinde buldu. Hastaneye kaldırılan kadın, tedavinin 4. gününde yaşam savaşını kaybetti. Kadının dini nikahlı eşi Hasan Bulut, Yılmaz'ın intihar etmek için üzerine benzin döktüğünü; kıyafetlerini çakmakla tutuşturduğunu ileri sürdü. Hanife Yılmaz'ın 16 yaşındaki oğlu Halil A. ise intihar iddiasını yalanladı. Psikolog eşliğinde ifadesi alınan çocuk, olay günü üvey babası ile annesinin tartıştığını belirterek, "Üvey babam 'Seni de evi de yakarım' dedi. Sonra annemin çığlıklarını duyduk. Kardeşimle bahçeye çıktığımızda annemizi yanar vaziyette gördük" diye konuştu

'BİZİ KORKUTTU, SUSTUK'

Bulut'un eşinin yanışını gülümseyerek izlediğini de belirten Halil A., katil zanlısı tarafından tehdit edildiklerini söyledi. Eşini yaktığı ortaya çıkan şüpheli tutuklandı.

Alevler içinde kalan Hanife Yılmaz, iki çocuğunun önünde can çekişti.