Cinayeti lastik izi çözdü

Konya’da yol kenarında bulunan esrarengiz cesedin sırrı çözüldü. Gencin paltosundaki lastik izlerinden yola çıkan polis, nakliyecilik yaptığı belirlenen kamyonetin sahibini gözaltına aldı.

KONYA’nın Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesi Aslım Çöplüğü yakınındaki geçtiğimiz perşembe gecesi genç bir erkek cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemede cesedin, uyuşturucu kullanmaktan ve hırsızlıktan kaydı olan Hasan Kurçeren olduğunu belirledi. Kurçeren’in otopsisinde yüzü ve kafatasında kırıklar, vücudunda lastik izi olduğu ve üzerinden bir aracın geçmesi sonucu yaşamını yitirdiği saptandı. İzin bir kamyonete ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, çevre yollardaki güvenlik kameralarını inceledi. Gencin cep telefonu numarasını tespit eden polis, Selçuklu İlçesi'ne bağlı Sancak Mahallesi'nde bir büfeyle sık sık konuştuğunu belirledi. 

TESLİM OLACAKMIŞ!

Çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran polis, bir kamyonetin lastik izlerinin Kurçeren’in, paltosundaki izlere benzediğini saptadı. Bunun üzerine kamyonet sahibi nakliyeci İbrahim Ç. Gözaltına alındı. Ç. “Kazayla oldu, teslim olacaktım” dedi.