Çifte cinayet sonrası markete koştu! Ciğerini dondurmayla soğuttu

Aynı adı taşıyan yeğenini tüfekle katleden amca, daha sonra seradaki bir kişiyi öldürdü. Yeğeninin annesi, eşi ve komşuyu da yaralayan cani, dondurma alıp yedikten sonra teslim oldu.

DHA

Antalya Aksu’da dün İsmail Yılmaz (65), aynı adı taşıyan kardeşinin oğlu İsmail Yılmaz’ın (33) evine gitti. Amca, arazi yüzünden husumetli olduğu yeğenine tüfekle ateş açtı. Kaçamayan genç, saçmaların hedefi oldu, yaşamını yitirdi.

RASTGELE DEHŞET

Saldırgan, silah sesini duyup evden çıkan yeğeninin annesi Şerife Yılmaz’ı göğsünden, yeğeninin eşi Zahide Yılmaz ise ellerinden vurdu. Rastgele ateş eden İsmail Yılmaz, 50 metre uzaklıktaki evde oturan genç bir kızı, ardından serada çalışan Veli Uyan’ı (33) yaraladı. Katil zanlısı marketten aldığı dondurmayı yedikten sonra jandarmaya teslim oldu. Ağır yaralı Uyan’ın da yaşamını yitirdiğini belirlendi. Şerife Yılmaz ise yoğun bakıma alındı. Ayakta tedavi edilen Zahide Yılmaz, “Yapma amca, etme amca’ dedim ama durmadı. Bir de ciğerini soğutmak için dondurma yemiş” diyerek gözyaşı döktü. 

Olay yerinde 20’nin üzerinde boş tüfek kapsülü bulundu.