CEO'nun ölüm şovu! 15 metreden sahneye çakıldı

Hindistan'da Vistex isimli teknoloji şirketinin 25. yıl kutlama etkinliği kazayla başladı. Konuşma yapmak için sahne üzerine kurulan platforma çıkan CEO Sanjah Shah, halat kopunca 15 metre yükseklikten düşerek öldü.

HALAT KOPTU, KAFA ÜSTÜ DÜŞTÜ

Hindistan'da Vistex isimli bir teknoloji firmasının 25. yıl etkinliğinde korkunç bir kaza yaşandı. 300 milyon dolar ciroya sahip şirketin CEO'su Sanjay Shah (56) ve üst düzey yetkili Vishwanath Raju Datla konuşma yapmak için sahnenin üstüne kurulan kafes platformuna çıktı. CEO'yu taşıyan kafesin halatlarından biri koptu ve 15 metre yükseklikten yere çakıldı. Kafeste bulunan Shah, ters dönerek kafa üstü yere çakıldı.

KUTLAMALARI BAŞLATACAKTI...

Dünyaca ünlü birçok markanın bulunduğu etkinlikle yaşanan kazayla ilgili açıklamada "Shah ve Raju'nun sahnenin tepesine çıkarılması iki günlük kutlamaları başlatmak için planlanmış bir gösteriydi" denildi. 1999 yılında danışmanlık şirketini kuran ve dünyanın farklı bölgelerinde 20'den fazla ofisi olan Shah, olay yerinde yaşamını yitirdi. Datla'nın ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Yerden 15 metre yüksekte olan kafes hızla yere çakıldı. Bu anları kameraya kaydeden şirket çalışanlarının videosunda adamlardan birinin ters dönerek kafa üstü yere çakıldığı görülüyor.