Esra Erol DNA sonucunu açıklayınca göbek atmaya kalktı

Esra Erol canlı yayınında yine ilginç anlar yaşandı. 4 yıldır dini nikahlı eşi Mehmet'in, çocuklarını reddettiğini söyleyen Berna Balaban DNA testi istedi. Test sonucunda çocukların babasının Mehmet Ateş olduğu kesinleşti. Berna Hanım ise Esra Erol'un DNA sonucunu açıklamasının ardından göbek atmaya kalkınca ilginç anlar yaşandı.

Esra Erol'da çıkan Berna Balaban, çocuklarının DNA testinin açıklanmasının ardından göbek atmak isteyince izleyenler şaşkına döndü.

Esra Erol'a başvuran Berna Balaban, 4 yıl birliktelik yaşadığı Mehmet Ateş ile aralarında dini nikah olduğunu belirtti. Mehmet Ateş asker kaçağı olduğu için resmi nikah kıyamadıklarını belirten Balaban, yaşananları şu şekilde anlattı:

"Devlette bazı sorunları olduğu için nikah kıyamıyoruz. Mehmet ile nikah kıyamamamızın nedeni annesi zaten. Mehmet'ten ayrıldığım gün karakola sığındım. Mehmet ile tartıştığımız için bana zarar vereceğinden dolayı korktum. O gün de babamı buldum. Babam beni bir çeyrek altın karşılığında amcamın oğlu ile evlendirdi. 2 ay evlerinde kalınca 2 aylık hamile olduğumu öğrendim. Amcam ve ailesi çocuğumu kabul etmiyordu.

"BANA BENZEMİYOR DİYE BIRAKIP GİTTİ"

Mehmet'e çocuk senden dediğimde bana inanmadı. Çocuğun kendinden olmadığını her zaman söylüyordu ben doğum yapınca çocuk bana benzemiyor deyip beni bıraktı gitti. Ben o hastanede günlerce kaldım parasızlıktan dolayı hastaneden çıkamadım, Mehmet'in çıkıp çocuklarına sahip çıkmasını istiyorum. Ben babasız büyüdüm çocuklarımın da öyle büyümesini istemiyorum Mehmet çocuklarına sahip çıksın."

GÖBEK ATMAYA KALKTI

Esra Erol'un DNA testi sonucunu açıklaması üzerine Berna Hanım canlı yayında oynamak istedi. Fakat bu isteği kabul edilmedi.

Esra Erol ise, "İki çocuk keyfi sefadan herkes kendi hayatını yaşayacak diye yıllardır kimliksiz dolaşıyor. Baba dediğin babalık yapmıyor, çocukları bırakıyor." diyerek sitem etti.