Cani kocadan ölüm nöbeti

Sabaha kadar cesedin başında bekledi! Ölüm nöbeti. Gemici Ali Ozan Özten, kendisini aldattığından şüphelendiği eşini akşam evde silahla vurdu. Sabaha kadar kadının başında ölmesini bekleyen cani, polisi arayıp kendisini ihbar etti.

SONER KAN

Adana Çukurova'da önceki akşam Ali Ozan Özten, 2 çocuğunu bir yakınlarının evine gönderdi. Ardından kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Kübra Özten'le tartıştı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Silahını çeken adam, eşine kurşun yağdırdı. Başından vurulan kadın kanlar içinde yerde yığıldı. Cani koca ambulans çağırmak yerine yaralı eşinin başında durup ölmesini bekledi. Sabah olduğunda katil zanlısı önce polisi arayıp kendini ihbar etti.

'KIZINIZI ÖLDÜRDÜM'

Cani koca daha sonra eşinin ailesini arayıp, "Kızınızı öldürdüm" dedi. Olay yerine ilk maktulün annesi ve kız kardeşi geldi. Cesetle karşılaşan anne-kız sinir krizi geçirdi. Katil zanlısı da olay yerinde polislerce gözaltına alındı. Ali Ozan Özten ilk ifadesinde cinayeti ihanete uğradığı için işlediğini söyledi.

YURTDIŞINDAN İZİN ALIP GELMİŞ

Katil zanlısının yurtdışındaki bir yük gemisinde motor ustası olarak çalıştığı ortaya çıktı. Ali Ozan Özten'in eşini öldürmek için izin alarak Adana'ya geldiği öğrenildi.