Cani anneden vahşet!

Anne Özata, kendisine işkence yapan eşine benzeyen ve halüsinasyonlarda eşi sandığını oğlunu, işkence yaptıktan sonra öldü sanıp hastaneye bıraktı. 

Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde Ayşe Özata'nın 2 çocuğu, eşi Selami Özata ile kavgalı olduğu ve çocukların şiddet gördüğü gerekçesiyle bakanlığa bağlı Sevgi Evleri'ne yerleştirildi. Özata, Baran E. (10) ve diğer çocuğunu 9 ay önce yetkilileri ikna ederek geri aldı. Kurumdan maddi destek alarak tutulan evde 2 çocuğuyla yaşamayan anne, doktor raporuna göre eşine çok benzettiği Baran'a çeşitli işkenceler yapmaya başladı. Vicdansız anne, çocuğunun üzerine kaynar su döktü, sivri cisimler batırarak yaraladı, aç bıraktı. Anne Özata, tutuklandı. 

BARAN YAŞAM SAVAŞINI KAZANDI

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Baran yaşam mücadelesini kazandı. Çocuk Acil Uzmanı Dr.  Ayşe Keser, "22 kilogramdı. Tedavi gördüğü sürede 5 kilogram aldı. Yaralarıyla ilgili müdahaleler yapıldı. Geldiği andan itibaren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlileri çocuğa refakat ediyor" dedi.