Büyükşen çifti cinayetinde aylar sonra yeni detay: Yaşlı kadına saldırmış!

Necla-Metin Büyükşen çifti cinayetinde aylar sonra yeni bir detay ortaya çıktı. Müge Anlı canlı yayınında ekrana gelen ve Türkiye gündeminde geniş yankı uyandıran olaya ilişkin iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Müge Anlı'nın aktardığı bilgilerin ardından stüdyoda şaşkınlık yaşandı.

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Büyükşen cinayetine yönelik yeni bilgiler kaydedildi.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'da amca Muzaffer Büyükşen ve eşi Kamuran Büyükşen'in yeni ifadelerini gündeme getirildi. Müge Anlı canlı yayında son yaşananları şu ifadelerle anlattı:

"Osman Büyükşen'in canlı yayına çıkan amcasını arayarak bir daha yayına çıkmamasını istemiş. Aile ilişkileri oldukça gerilmiş, hatta fiziksel şiddete kadar gitmiş durum.

Büyükşen ailesi yakın zamanda bir akrabalarının cenazesinde bir araya gelmiş.

Cenazede yaşlı bir kadın, "Ben bu işin böyle olduğuna inanmıyorum" demiş. Bu sözleri duyan Fatma Büyükşen, adeta çıldırmış.

YAŞLI KADINA SALDIRDI

Yaşlı kadına büyük tepki gösteren Fatma Büyükşen, bununla da yetinmeyip fiziksel şiddet uygulamış."

Bu ifadelerin ardından stüdyoda büyük şaşkınlık yaşandı. Öte yandan tahliye olan Afgan çoban yayına katılarak tahliye olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.

NE OLMUŞTU?

Konya'da meydana gelen olayda 54 yaşındaki Necla Büyükşen ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü.

21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmış ve saldırgan kaçmayı başarmıştı.