Bu da kadın! 'Benim için döv aşkım'

Hemcinsi ‘benim için de döv' dedi! Canlı yayında dayağa teşvik! Eski sevgilisi tarafından dövülen Beyza Yurttaş, “Her tarafım kan olduktan sonra imam nikahlı eşini aradı, ‘Nasıl olmuş aşkım' dedi. Onun için de vurdu” dedi.

Antalya'da eski sevgilisi Beyza Yurttaş'ı (24) bayıltana kadar aracında darp eden B.Y., tepkiler üzerine tutuklandı. Yurttaş, B.Y. ile geçen kasım ayında tanıştıklarını belirterek, yaşadıklarını anlattı: "Evli olduğunu öğrenince iki hafta önce ayrıldım. Erkek kardeşi beni ölümle tehdit etti. Şikayetçi oldum, karakol çıkışı eşi bana saldırdı. Ondan da şikayetçi oldum. Olay günü kaçıp gidecektim. Gülşen diye bir kız beni aradı, 'Abla gitmeden son bir kez göreyim' dedi. Ben de ona konum attım, bir baktım araba yaklaştı o an öleceğimi hissettim."

CİNAYETTEN 15 YIL YATTI

"Her tarafım kan olduktan sonra imam nikahlı eşini aradı, 'Nasıl olmuş aşkım' dedi. 'İyi yapmışsın aşkım biraz da benim için vurur musun' dedi. Görüntülü konuşurken defalarca onun için de vurdu. Kadın, 'Aferin aşkım, teşekkür ederim ellerine sağlık' dedi. Daha sonra benim arkadaşımı aradı. 'Tecavüz edeceğim iyi izleyin' demiş. Daha önce de darp etmişti ama bu kadar şiddetli değildi. 15 sene namus cinayetinden cezaevinde yatmış birisi. Beni de öldürecek."

Bu da karar! Bıçaklı zorba serbest

Bu da insan! Genç kıza muştayla saldırdı