Bu çığıkları duyun!

Denizli’de yaşayan S.K., 5 aylık eşinin kendisini öldürmesinden korktuğunu belirterek yetkililerden yardım bekliyor! Şanlıurfa’da 4 ay önce kaçırılan 15 yaşındaki N.K., tecavüze uğradığını söyledi.

Eşim beni öldürmeden önce bir şeyler yapın!

Denizli’de yaşayan S.K. (35), Süleyman K. ile geçen yıl ekim ayında evlendi. S.K., eşinin kendisine şiddet uygulamaya başlaması üzerine boşanmak istedi. K., ayrılmak isteyen eşini ve ailesini öldürmekle tehdit etti. S.K.’nin ablasının otomobiline de geçen yıl temmuz ayında pompalı tüfekle ateş açıldı. Savcılık S.K. hakkında koruma kararı aldı ancak K., koruma kararlarını 4 kez ihlal edip, tehditlerini devam ettirdi. 

POLİS HEMEN GERİ SALIYOR! 

S.K., şunları söyledi: Yüzüne kezzap atılan şarkıcı Bergen’in hayatını anlatarak tehdit ediyordu. Polis, her şikâyetimde alıyor ama bırakıyor. Ölüm korkusu yaşıyorum. 2.5 aydır saklanıyorum. Ben kadın cinayetlerinde yer almak istemiyorum, yetkililer ben öldürülmeden bir şey yapsınlar artık!

Bakkala giderken kaçırıldı dört ay tecavüze uğradı!

Şanlıurfa’da N.K. (15), 1 Ekim 2017’de, bakkala gitti ve bir daha eve dönmedi. N.K., kaçırıldığını iddia ettiği kişilerce serbest bırakıldı. N.K. yaşadıklarını şöyle anlattı: Küçük kardeşimle birlikte bakkala gittim. Siyah bir araba yanaştı ve kız kardeşimin elini tutarak, ‘Arabaya binmezsen kardeşini öldürürüm’ dedi. Ben de arabaya bindim. Bir süre sonra bana su içirdiler ve kendimi kaybettim. Sonra gözümü açtığımda bir odadaydım. 

YAŞLI BİR ADAM KURTARDI 

Bir bardak su içirdi ve tecavüz etti bana. 2- 3 günde bir ayılınca bana tekrar su içirip, bayıltıyorlardı. Son 1- 2 hafta boyunca beni kaçıran şahıs gelmiyordu odaya. Yaşlı bir adam beni evine götürdü. ‘Anneme götür’ dedim. Beraber Siverek’e geldik.