Boşanma aşamasında katliam: 3 ölü

Ayrı yaşadığı karısının evine giden Mehmet Kaya, dehşet saçtı. Bir yıllık eşi Şadumane Temuçin'i silahla vuran cani, sokağa kaçan üvey kızı Aleyna Dayıoğlu'nu da 300 metre kovalayıp öldürdü; aynı tabancayla intihar etti.

AA-İHA

İstanbul Sultangazi'de vatandaşlar, dün sabah silah sesleriyle uyandı. İddiaya göre geçen yıl ikinci evliliklerini yapan Mehmet Kaya (45) ile Şadumane Temuçin (40) arasında şiddetli geçimsizlik yaşandı; çift boşanma kararı aldı. Bir firmada kamyon şoförü olarak çalışan Mehmet Kaya, 2 ay önce terk ettiği Yunusemre Mahallesi'ndeki eve geldi, eşiyle tartıştı.

ÖLÜM-KALIM KOVALAMACASI

Silahını çeken Mehmet Kaya, karısına kurşun yağdırdı. Dehşet anlarına tanık olan kadının kızı Aleyna Dayıoğlu (22) evden çıkarak sokağa kaçtı; saldırgan peşini bırakmadı. Silahlı cani, 300 metre kovaladığı genç kızı sokak ortasında vurdu; son kurşunu kendisine sıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 3 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.

SUÇ MAKİNESİNDEN DAMADA SON TELEFON

Mehmet Kaya'nın eşini ve üvey kızını öldürdükten sonra diğer üvey kızının eşi Şahin K.'yı arayarak "Anneni ve baldızını öldürdüm, şimdi de kendi kafama sıkacağım" dediği öğrenildi. Alkol problemi yaşayan Kaya'nın 11 ayrı suç kaydı olduğu da bildirildi.