Bir gün önce şikayet etmiş

Aleyna 1 gün önce polise şikayet etmiş. 30 Eylül'de intihar eden Aleyna Ağgül'ün, “Ölümümden sorumlu” dediği Gökhan Argın'ı bir gün önce polise şikayet ettiği ortaya çıktı. Savcılık da, Argın'ın serbest bırakılmasına itiraz etti.

DHA

Iğdır'da 30 Eylül'de 5 katlı apartmanın en üst katından atlayan Aleyna Ağgül'ün (18) ölümünden bir gün önce emniyete gidip şüpheli Gökhan Argın hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.

'GİT KENDİNİ ÖLDÜR'

Geçen yıl da savcılığa başvurup Argın hakkında cinsel saldırı suçlamasında bulunan genç kızın ifadesinde şunları söylediği öğrenildi: "Şikayetimi geri çektim, sevgili olduk. Karşı çıktığımda elindeki fotoğraflarla şantaj yaptı. 10 gün önce ayrılmak istedim. Telefondan engelledim ama Instagram'dan sahte hesaptan ulaştı, tehdit etti. Buluştuk, beni bekar evine götürmek istedi, reddettim. Ses kaydı almış. Kolumu sıktı, omzumu yumrukladı, boğmaya çalıştı. Alkollüydüm, sızmışım. Sabah bana, 'Git kendini öldür. Yoksa ben öldüreceğim' dedi. Darp raporu alıp emniyete geldim."

OĞLU AYNI GECE BIÇAKLA GELDİ

Şüphelinin oğlu Göktürk Argın'ın Aleyna'nın öldüğü yere alkollü geldiği, polislerce yakalandığı ve üzerinden bıçak çıktığı öğrenildi. Zanlı, liseden arkadaşı olan kızla konuşmak için sabaha karşı saat 04.45'te taksiyle evine gittiğini söyledi. Genç kızın babası, Aleyna'nın vücudunda kırık olmadığını belirterek "Evladımı öldürüp attılar" demişti.

Savcılık, Gökhan Argın'ın tutuklanması için Ağrı'daki üst mahkemeye başvurdu.