Bir beğeni uğruna ölümüne çekimler

Bir beğeni uğruna hayatlarını hiçe sayıyorlar. Gençler ‘tık' pençesinde. TikTok videosu çekmek için bisikletiyle üst geçidin merdivenlerinden inerken dengesini kaybedip düşen genç, yaşam savaşı veriyor. Tık uğruna metrobüs üstüne çıkan bir kişi ise Merter'den Edirnekapı'ya yolculuk yaptı.

DHA

İstanbul Zeytinburnu'nda önceki gün Özbekistanlı Rohullah Dinger (18), bir arkadaşıyla sosyal medya uygulaması TikTok'a video çekmek için üst geçitte buluştu. Bisikletle üst geçidin merdivenlerinden inmek isterken dengesini kaybeden genç, kafa üstü yere düşerek ağır yaralandı. Tedaviye alınan Dinger'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay anını cep telefonuyla görüntüleyen Dinger'in arkadaşının ise polis ifadesini aldı.

Bisikletle merdivenden inerken dengesinin kaybeden gencin kafası üstüne düşme anı cep telefonu kamerasına yansıdı

METROBÜS ÜSTÜNDE ÖLÜMÜNE YOLCULUK

İstanbul'da iki arkadaştan biri, Merter durağında metrobüsün üstüne tırmanarak saklandı. Metrobüs üstünde yatan genç, Edirnekapı Metrobüs durağına kadar 5 durak ilerledi. Tehlikeli yolcuğu görüntüleyen genç bunu da sosyal medya hesabında paylaşarak tıklanma talep etti. Canını tehlikeye atan genç, Edirnekapı durağında metrobüsten atlayarak arkadaşıyla birlikte uzaklaştı.